رئیسجمهور صبح امروز سهشنبه در مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اساتید، فرهیختگان و محققان علوم انسانی و اسلامی و با تبریک به برگزیدگان این جشنواره، گفت: در نشستهایی از این دست، لازم است دانشمندان و فرهیختگان ضمن آسیبشناسی وضع موجود، نسبت به کاهش فاصله با وضع مطلوب، پیشنهاد و راهکار ارائه کنند.
حجتالاسلام رئیسی با همچنین با تاکید بر ضرورت آسیب شناسی در حوزه علوم انسانی، افزود: علوم انسانی اسلامی، مغزافزار حاکمیت و مدیریت و نیز قوه محرکه پیشرفت در نظامی است که مبتنی بر دین بوده و درون مایه آن علم و دانش است. در چهل و چهارمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، لازم است یک آسیبشناسی کنیم که چه میزان رشد و پیشرفت در این حوزه صورت گرفته است؟
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه علوم انسانی ما باید تراز انقلاب اسلامی باشد، افزود: به نظر میرسد برای نیل به علوم انسانی تراز انقلاب اسلامی، در آنچه که باید اتفاق میافتاد، عقبماندگیهایی وجود دارد و این عقبماندگی باید به دست پژوهشگران و اساتید این حوزه جبران شود.
حجتالاسلام رئیسی با تاکید بر لزوم نظریهپردازی، نوآوری و خلاقیت در حوزه علوم انسانی و توجه به رویکرد دینی در این حوزه، اظهار داشت: فصل الفصول انسان، تعلم است و علاوه بر آن، انسانیت انسان مبتنی بر آموختههای او از وحی است و با ارتباط با وحی شکل میگیرد.
رئیس جمهور نشان دادن راه به انسان را ماموریت خطیر علوم انسانی اسلامی دانست و تصریح کرد: برای بالندگی و رشد در حوزه علوم انسانی، باید تقلید از غرب در این حوزه کنار گذاشته شده و مبتنی بر مبانی غنی اسلامی، کار اجتهادی و نوآورانه انجام گیرد. در گام بعدی اجتهاد و نوآوری در این حوزه باید در مجامع علمی و حوزوی و دانشگاهی مورد استقبال قرار گیرد و نخبگان و عالمان و دانشگاهیان ما با دید باز اما نگاهی نقادانه به سراغ نظریههای جدید بروند و آنها را با ابزار نقد، مورد پالایش قرار دهند.
حجتالاسلام رئیسی با تاکید بر لزوم ایجاد کرسیهای نقد و نقدپذیری، اظهار داشت: همانطور که رهبری حکیم و فرزانه انقلاب فرمودند نباید باکی از نقد نظریات وجود داشته باشد و باید مجال بحث و طرح نقد فراهم شود.
رئیس جمهور افزود: متولیان ایجاد تحول در علوم انسانی باید بدانند اولین شرط تحقق در این حوزه، تحول شناختی است و در این زمینه باید از چهرههای تحولخواه و تحولگرا استفاده کنیم.
حجتالاسلام رئیسی در ادامه تکریم، تشویق و حمایت از اساتید، محققان و پژوهشگران در ایجاد این تحول را ضروری و موثر دانست و افزود: گاهی برخی اساتید و بزرگان علوم انسانی گلایه دارند که شرایط علوم دیگر بر علوم انسانی هم تحمیل میشود در صورتی که علوم انسانی باید با شرایط و مقتضیات خود تبیین و تشریح شود.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه پیام این نشست و رویداد باید این باشد که تا چه میزان نظام مسائل کشور مبتنی بر علوم انسانی پاسخ گرفته، افزود: همواره یکی از دغدغههای بنده اجرای عدالت در همه عرصهها به ویژه در پرداخت دستمزدها بوده است که در این زمینه از اساتید دانشگاهی برای تبیین و تنظیم یک شیوه علمی عادلانه برای پایان دادن به نظام ناعادلانه پرداختها دعوت شده است.
پیش از سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین آقای زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سخنانی با بیان اینکه کشوری که هزینه برای علم را سرمایهگذاری بداند حتما دست برتر در همه عرصهها را خواهد داشت، گفت: خرسندیم که رهبر حکیم و فرزانه و همچنین رئیس جمهور محترم ما برای علم و عالمان و فناوران جایگاه ویژهای قائل هستند.
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی اساس پیشرفت خود را در زمینه علم میداند، افزود: در این راستا وزارت علوم با لحاظ نوع نگاه و حاکمیت جمهوری اسلامی و در دولت مردمی، پنج اولویت «مرجعیت دیپلماسی علم و فناوری»، «آموزش، پژوهش و برونداد هدفمند»، «نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری»، «شاگرد نوآور و نوآورپروری»، و «تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش» را سرلوحه کار خود قرار داده و برای تحقق آن از تمام ظرفیتهای علمی و پژوهشی موجود در کشور استفاده خواهد کرد.
در این مراسم با حضور رئیسجمهور از ۱۰ شخصیت پیشگام و پیشتاز علوم انسانی و اسلامی، ۱۰ استاد برگزیده بینالمللی و ۲۲ برگزیده گروههای مختلف علمی با اهدای لوح یادبود تجلیل شد.
۳۰ درصد خانه دار هستن و از فعالیت اقتصادی محروم هستن
۲۰ درصد کارمند و حقوق بگیر و مصرف کننده و مازاد هستن
۲۰ درصد هم دلال و شرخر و محتکر و مفسد اقتصادی و زیانده هستن که نباشن و کارنکنن بهتره
میمونه فقط ۱۰ درصد جمعیت مفید که در بخش کشاورزی و خدماتی و دانشگاهی و هسته ای و موشکی و نظامی و امنیتی کار میکنن
با این آمار فعالیت مثبت منتظر پیشرفتیم؟؟
تا نهادهای موازی و بی مصرف ادغام و نابود نشن
تا شرکتهای زیانده مثه سایپا و ایرانخودرو اصلاح یا منهدم نشن
تا صندوقهای بیمه و بازنشستگی یکی نشن
تا قوانین کارمندی و بازنشستگی اصلاح نشن
تا ۵ میلیون مهاجر اخراج یا سامان پیدا نکنن
تا سیاست گداپروری و پولپاشی و دادن یارانه و وام به مردم قطع نشه
هیچی درست نمیشه بیخود خودتو مردمو خسته نکن
دنا پلاس
انواع و اقسام وام های صفر درصد
بهترین نوع پوشش بیمه
هم به کارکنان بدید
قانون را تغییر دادند
و از 7 برابر با 15 برابر افزایش دادند!!!!
اینها به هفت برابر راضی نبودند!!!!!
لطفاً بفرمائید این کجای عدالت است که یک نفر فقظ حدود 10سال سابقه ی پرداخت بیمه داردو هیچگونه سابقه خدمت درست وحسابی برای کار انجام شده نداشته باشد و صرفاً به خاطر کهولت سن مثلاً بازنشست شده 57%حد اقل دریافتی حقوقش باشد!!!!!! آنوقت در عوض افراد زیادی با سابقه بالای تحصیلی وحضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل وپرداخت بدون چون وچرا ی جق بیمه بالای 30سال پرداخت بیمه تأمین اجتماعی فقط 10% افزایش حقوق داشته باشند!!آن هم با تورم بالای80%
آیا این روش وطریق حکومت کردن مانند حکومت کردن کمونیست ها در چین ورشوری نیست ؟؟وشعار کمونیستها اول انقلاب که می گفتند برادری برابری حکومت کارگری و یا داس ، چکش ، ستاره = عدالت و برابری و ....... حالا خودتان قضاوت کنید !!!!
و اما بعد : : آیا قوانین مصوب مجلس در باره پرداخت حق وحقوق بازنشسته ها برابر با تورم پوچ وبی ارزش است؟؟ اگر چنین است پس زحمت بکشید نام حکومت کردن خود را از اسلام به دیگر نام های مرسوم جهان عوض کنید !!!! ببینید رجب طیب اردوغان چگونه حکومت میکند ؟ برمبنای قلدری وگردن گلفتی وآنچه لیاقت خودش را دارد .آقای رئیسی خداوکیلی صدای دوست ودشمن بلند شده بخدا قسم ریزش نیروها انقلاب بالای 35% شده و......!!
آیا اصلاً مواظب تیم اقتصادی خود هستید در بعضی از کارها موفق بودید دستان درد نکند اما در خیلی از موارد ناکام و شکست خورده اید کجای رفتار شما در پرداخت حق وحقوق مشتی مردم مظلوم عدالت است ؟؟ قطعاً شکست شما مساوی خروج ملت از نظام است مواظب باشید تنها امید مردم برای حفظ نظام شما بوده اید که متاسفانه ومتأسفانه و متأسفانه نا کامی پشت ناکامی و متأسفانه عدم درایت !!!
متأسفانه آقایان دارودسته اصلاح طلب به راحتی اظهار می نمایند رئیسی دار و دسته اش با این عدالت ناقص دارند فاتحه انقلاب را می خوانندو... اگر واقعیت غیر از این است دست های پشت پرده را برای مردم بازگو وافشاء نمائید > ودر مورد معاش اقشار ضعیف و بازنشستگان تأمین اجتماعی تجدید نظر نمائید.اگر سخنان باعث رنجش شما می شود نگران نباشید چون شهید مظلوم بهشتی می فرمایند تلخی برخورد صادقانه را به شیرینی کاذب منافقانه ترجیح می دهم ،،،، امید وارم همین باشید
در صورت که عدالت از زمانی که خانواد انسان را ََََََََََََ نموده
آن را امری فطری قرار داده و به بشر موکدا رعایت آن را توصیه فرموده
بويژه در دین اسلام
عدالت اصلی اسلامی است نه کمونیستی
همسانسازی حقوق عین عدالت است
تفاوت ها باید جهت تشويق و ترغیب به علم آموزی، تحصیل دانش و خلاقیت و نوآوری باشد
نه جهت ایجاد طبقه اسرافی و مرفه و نابودی اکثریت قریب به اتفاق مردم
و حقوق تمامی کارکنان دولت را بدون در نظر گرفتن اسم دستگاه همسانسازی کنند
نمونه عدالتش 10 درصد افزایش حقوق در مقابل 300 درصد تورم .
به هر کشوری بری و برنامه عدالتی ایشان را تعریف کنی بلافاصله پناهندگی سه قبضه بهت میدن .
دستمزد چیه؟
شما که از بندگان صالح هستید انتظار کمک بیشتر است.
. شما تفاوتت باید در نوع کاری که میکنید باشه نه حقوق چند برابری تنها کار درستی که ریسی داره انجام میده اگر انجام بده همین یکی هست با حقوق کارگر زیاد کردن موافقم در صورتی که حقوق شماها هم کم کم کمش کنند تا زیادی از مغز و فکرتون کار نکشید خسته نشید . اونوقت هست که حقوق کارگر باعث تورم نمیشه همه به عدالت میرسیم
کارمندان جاهای دیگر. بچهای زن اول هستند و از چشم افتاده
رییس جمهور بالاترین مسئول کشوره و اگه بخواهد و البته و صد البته توان علمی لازم جهت پیشرفت کشور داشته باشه می تونه تحول آفرین باشه
و حتی اگه کسانی بخواند او را متوقف کنند اگه با ارشد کنار نرفتند و اجازه نداند که کار کنه و کشور را به پیشرفت برسونه با استعفای بموقع خود و ذکر دلیل آن مردم را علیه دولت سایه تجهیز و تشویق کنه تا هم آنها را سرجاش بنشونه و هم کشور را درست هدایت کنه
دقیقا استعفای احمدی نژاد شجاعانه ترین کار وی بود که برخی به اشتباه آن را نکته ضعف او می دانستند!!!!!!!
رییس جمهوری که شجاعت نداشته باشد سکاندار کشور نیست
بلکه چشم قربانگو به دولت سایه ای است که کمترین جایگاه را بین ملت ندارند و می خواهند با بی شرمی تمام خواسته های نامشروع خود را به ملت و مملکت تحمیل کنند!!!!!
لعنت بر همه کسانیکه مسولیت کاری رو میگیرند که بلد نیستند و تخصص ندارتد.
همین علوم انسانی که داری هم از روی علوم انسانی غرب الهام گرفته شده
تظاهر و ریاکاری هیچ مشکلی نه تنها حل نمی کنه بلکه معضلات مملکت و ملت را هزاران برابر می کنه
یعنی چی بند بند یکجا هست یکجا نیست
زیر بار اینهمه کار له نشی
تعجبم از افرادی که تعطیلات دوست دارند و.میروند کارگر یا کارمند دولت میشوند شما که اینهمه تعطیلات دوست داشتی اصولا نباید شغل دولتی و یا خصوصی انتخاب کنی باید بروی برای خودت مغازه بزنی
یک دستگاه نمیده یک دستگاه نصفه و.نیمه
اول از فوق العاده ویژه شروع کنید
ای کاش ایشان عرضه برقراری عدالت را داشته باشتد تا نجومی های زیاده خواه و سیری ناپذیر و بیسواد که اکثرا مدارکشون جعلی و یا بدون پشتوانه علمی است سرجاشون بنشونه
عدالت، حقوق فوق نجومی برای ناکارآمد ترین و پرمدعا ترین نیروها نیست.
بلکه عدالت همسانسازی حقوق کارکنان تمامی دستگاه های کشور است و استثنایی در کار نیست
و هم چنین اختلاف کف و سقف حقوق باید منطقی، معقول و عادلانه باشد و اختلاف کف و سقف از سه برابر تجاوز نکند که اختلاف طبقاتی را دامن نزند و همچنین همه مساوی نباشند تا انگیزه تحصیل، کسب علم و توانمندی از بین نرود
اختلاف حقوق باید منطقی، هوشمندانه، تامین کننده نیروی انسانی خلاق و کارآمد و از بین برنده اختلاف طبقاتی ناحق باشد.
کلاً عدالت یعنی چی؟
وقتی تونستید قشر ضعیف رو چه در حقوق و چه در آموزش و چه در شغل ارتقاء دهید اون موقع عدالت برقرار شده است
همه چیز چندین برابر افزایش حقوق ۱۰ درصد
عدالتت رو شکر
کارمندی که سالها درس خونده حقوقش از کارگر کمتر شده...
کجا عدالت اینطور تعریف شده؟
طرف با مدارج تحصیلی بالا افزایش حقوق ده درصد داشتن...حقوق کارگر کم هست خب بالا ببرید ولی دلیل نمیشه کسی که سالها زحمت کشیده درس خونده و داره از مغز و فکرش کار میکشه افزایش حقوق کمتری داشته باشه...
عدالت اینه؟کارگر بدون تحصیلات و کارمندی با تحصیلات بالای دانشگاهی حقوق برابر داشته باشند ؟؟؟
سالهایی که از عمرم و جسمو فکرم درگیر تحصیل شده که بتونم راحتتر زندگی کنم نه اینکه حقوق بنده با کارگران مقایسه بشه جناب دولت.
دوما نگاه به یه کارگر بازنشسته کن و با کارمند مقایسه کن از نظر اهر و مال و سلامت روحی و جسمی و .....
سوما درس درس درس مال زمانی بود که کنکور سراسری بود و نخبه هاو علاقمندان واقعی تحصیلات دنبالش بودن نه الان که تو کوچه کنار خانه مردم شده دانشگاه!!!
چهارما شم اصلا نگران نباش چون قرار نیست حقوق کارگر زیاد بشه کارگر محکوم هست به کار وتولید برای سرمایه دار که هروروز جنسش رو بالاتر بفروشه و حقوق ثابت با منت پرداخت کنه
ودراخر برای اینکه دیگه برای کسی تصمیم نگیری فقط چند روز خودت رو جای کس دیگه فرض کن ببین چه ظلمی میشه
. شما تفاوتت باید در نوع کاری که میکنید باشه نه حقوق چند برابری تنها کار درستی که ریسی داره انجام میده اگر انجام بده همین یکی هست با حقوق کارگر زیاد کردن موافقم در صورتی که حقوق شماها هم کم کم کمش کنند تا زیادی از مغز و فکرتون کار نکشید خسته نشید . اونوقت هست که حقوق کارگر باعث تورم نمیشه همه به عدالت میرسیم
و حداکثر اختلاف باید دو تا سه برابر باشد نه مانند حالا که بصورت رسمی به پیشنهاد دولت بنفش یا دولت کلید
و تصویب مجلس انقلابی 15 برابر شده!!!!!!!!
آقای تحصیلکرده چرا باید حقوق شما بسیار زیادتر از یک کارگر ساده باشد وقتی که نه خلاقیتی داری، نه می تونی ارزش افزوده ای ایحاد کنی؟؟؟؟؟!!!!
اختلاف حقوق بیش از دو تا سه برابر بین کف و سقف حقوق غارت بیت المال است.
و نباید اختلاف کف و سقف حقوق بیش از دو تا سه برابر باشد.
در ضمن
تحصیل کرده نخبه با خلاقیت و اختراعاتش مزد زحمت و تحصیلش را می گیره
نه با غارت بیت المال
هرکسی که ادعای نخبه بودن داره و به حقوق دولتی، منطقی و معقول و غیر تبعیض آمیز و عدالت محور راضی نمی شود
مجبور نیست در دولت بماند.
برود و با اختراعاتش هر مقدار سود کسب کرد برای خودش
البته آنهم در شرایط کاملا رقابتی نه بازار انحصاری و مافیایی مانند ایرانخودرو و سایپا
ی سری مفتخور که اکثرا مدارک جعلی و یا مدارک بدون پشتوانه علمی در اختیار دارند نه انصاف دارند و نه وجدان و نه سیرپذیری
و مدرک خود را مستمسکی برای غارت بیت المال و حقوقی نجومی تصور می کنند
و در زمانی که کارگر ساده و یا حتی کارگر نخبه تحصیل کرده که به دلیل عدم اشتغال در دولت و نداشتن سرمایه جهت صتعتی کردن آموخته هایش ماهی حداکثر 800 هزار تومان حقوق داشت
یک مردک بیشرف و غارتگر که برادارش به جرم اختلاس از بانک صادرات زندانی شد و از خدمات دولتی محروم بواسطه اینکه رئیس یکی از نهادهای کشور بود ماهی 19 میلیون حقوق می گرفتی و خودرو لکسوس داشت و حتی آن حقوق نجومی نیز او را راضی نمی کرد و خود را بسیار بالاتر از آن تصور می کرد
در صورتیکه حدود چهل سال مدیریت آن مردک بیسواد جاهل در سطح کلان مدیریتی کشور نه از خود خلاقیتی نشان داد و نه مدیریت تحولگرا و ارزشمند که سود سرشاری را به کشور برساند
و جز ضرر و نابودی بیت المال بواسطه حقوق زیاد این نجومی ها کشور سودی نکرد
دولت، مجلس، و قوه قضائیه باید جلو زیاده خواهی را بگیرند و اختلاف حقوق را به دو تا سه برابر کاهش دهند
البته اگر خود نیز طرفدار این اختلاف نجومی نباشد
چون تا کنون نشان داده اند خود طرفدار اصلی این اختلاف فاحش هستند
چون خود آنها نیز بصورت رسمی 15 برابر بیشتر از کف حقوق دریافت می کنند و به اشتباه فکر می کنند که این حق مسلم آنهاست
ولی نمی دانند این غارت بیت المال است و هرگز حق آنها نبوده و نیست. باید در آخرت پاسخگوی غارتگریشان باشند
تو به ناحق از بیت المال حقوق نجومی گرفتی و بیمه نجومی هم از بیت المال بجا دادند تا بازنشستگیت هم نجومی بخوری!!!!!
ولی کور خوندی زمان غارت بیت المال برای شما نجومی ها گذشت
انشالله رئیسجمهور صادق باشه. عدالت را اجرایی کنه
جوری حرف میزد که انگار با اومدنش کنفیکون میشه !!! حالا که اومده خیلی زود معلوم شد اینکاره نبوده!
نجومی هم مدرک بنده بیش از ده میلیون افزایش حقوق داشته؟؟؟؟!!!!
بنده 770 هزار تومان؟؟؟؟!!!!
افزایش امسال حقوق نه تنها نشانی از عدالت نداشت بلکه کاملا ضد عدالت بود!!!!!!
با این وجود باز می فرمایید دغدغه اصلی شما عدالت و اجرای آن است؟؟؟
با این پول بایستی یک حلب روغن گازوئیلی(ببخشید نباتی) که قیمت آن در دوران دولت علی برکت ا... 94000 تومان بود و هم اکنون در دوران دولت مردمی 406000 تومان است بخرید .
فکر کنم تنها چیزی که بلد نیست راستگویی
هیچ جلسه وگفتگویی تا آلان برای حل مشکل نداشتیدو.......
ولی اختلاف نیز نباید نجومی و 15 بزابر باشد
حداکثر دو تا سه برابر بین کف و سقف حقوق
تا هم انگیزه تحصیل و کسب دانش و خلاقیت و نوآوری از بین نرود
و هم بیت المال بصورت نجومی به عنوان حقوق غارت نشود
عدالت پیشکش