حبیب حیبر گفت: از این تعداد بیمار ۴۳۶ نفر به صورت سرپایی درمان شده و ۱۹ نفر در بخشهای عادی بیمارستانهای خوزستان بستری شدند.
به گفته او، ۴۷ نفر در شبانه روز گذشته درپی وقوع پدیده گردو غبار در خوزستان، در بخشهای ویژه مراکز درمانی تحت مراقبت قرار گرفتند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در وضعیت بروز گرد و غبار از عموم مردم به ویژه بیماران قلبی، تنفسی و سالمندان درخواست میشود توصیههای پزشکی را کاملا رعایت کرده و در حد امکان از منزل خارج نشوند.
با توجه به استقرار توده گرد و غبار در بسیاری از شهرستانها و پیش بینی پایداری شرایط جوی با تصمیم کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای خوزستان، همه ادارات و دستگاههای اجرایی استان به دلیل تشدید پدیده گرد و غبار در روز سه شنبه تعطیل شدند.
اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان در ساعت ۲۱ دوشنبه میزان غلظت گرد و غبار با اندازه ۱۰ میکرون (PM ۱۰) را در شهرهای آبادان ۲۰۸، امیدیه ۵۴۷، اهواز ۸۲۵، ایذه ۶۹۶، بندرامام خمینی (ره) ۸۷۷، بهبهان ۵۴۹، حمیدیه ۶۳۵، رامشیر ۷۴۲، رامهرمز ۳۲۲، دشت آزادگان ۵۱۰، شادگان ۶۶۷، شوش و کرخه ۷۲۰، شوشتر ۶۸۶، گتوند ۵۰۱، ماهشهر ۷۷۴، مسجدسلیمان ۵۳۰ و هندیجان ۸۳۵ میکروگرم برمترمکعب گزارش کرده است.
حدمجاز غبار در هوا ۱۵۰ میکروگرم برمترمکعب است.