سیامک شیرمحمدی گفت: این پایگاههای تابستانی ظرفیت پذیرش ۹۰ هزار دانشآموز را دارند. در صورت استقبال دانشآموزان برای ثبتنام در پایگاههای اوقات فراغت آموزش و پرورش امکان افزایش این پایگاهها فراهم است. حتی اگر تمام دانشآموزان متقاضی شرکت در برنامههای اوقات فراغتی باشند، با افزایش تعداد پایگاهها نسبت به ثبتنام آنها اقدام خواهد شد.
شیرمحمدی گفت: تابستان سال گذشته به واسطه شیوع بیماری کرونا پایگاههای اوقات فراغتی در فضای مجازی فعال بودند، امسال تمامی پایگاهها حضوری فعالیت خواهند کرد. تابستان سال گذشته در حالی که سهیمه استان برای برپایی پایگاههای اوقات فراغتی به اندازه امسال و همان عدد ۵۷۸ پایگاه بود، به دلیل استقبال خوب دانشآموزان استان در نهایت ۶۴۰ پایگاه تابستانی عهدهدار اجرای برنامههای مرتبط با غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان شدند.
به گفته شیرمحمدی، رویکرد اصلی برنامههای پایگاههای اوقات فراغتی آموزش و پرورش در استان برگزاری برنامههای مهارتمحور است، بر اساس تفاهمنامهای که با اداره کل فنی و حرفهای استان منعقد شده، دانشآموزانی که در فعالیتهای مهارتمحور شرکت کرده باشند، بعد از پایان دوره میتوانند با مراجعه به فنی و حرفهای و شرکت در آزمون، گواهی مهارتی مرتبط با آموزشهایی که دیدهاند را کسب کنند.
دانشآموزان برای ثبتنام در پایگاههای اوقات فراغت آموزش و پرورش میتوانند به کانونهای فرهنگی، تربیتی، دارالقرآنها، سالنهای ورزشی و نیز مدارس مجری طرح مراجعه کنند. پایگاههای اوقات فراغتی آموزش و پرورش تخفیفات خوبی برای دانشآموزان دارند، هزینه ثبتنام در دورههای این پایگاهها ۲۰ تا ۳۰ درصد ارزانتر از دورههای آموزشی آزاد است. فعالیت این پایگاهها نیز کم کم شروع شده و تا ۱۵ شهریور فعال خواهند بود.