رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: ۱۲ محصول در آمریکا در حوزه ژن درمانی مجوز تولید گرفته اند.

جواد محمدی گفت: در زمینه شبیه سازی مدل های حیوانی مانند شنگول و منگول متخصصان پژوهشگاه ما با رویان همکاری داشته اند و یکی از اولویت های ما تولید حیوانات مدل و در مرحله بعدی ژن درمانی است.

به گفته وی دنیا به این سمت پیش می رود که حیوانات مدل را به سمت تولید سلول های مدل ببرد و از همکاران خواسته تا به سمت سلول های مدل رفته تا عملکرد سلول در زمینه واکنش با دارو را بررسی کنند. در زمینه تولید حیوانات مدل با هدف درمان بیماران ورود پیدا کرده ایم.

او گفت: در حال حاضر در زمینه ژن درمانی پژوهشگاه زیست فناوری بر روی بیماران هموفیلی، تالاسمی و نقص ایمنی با همکاری ستاد سلول های بنیادی معاونت علمی کارهای مطالعاتی را انجام می دهد. در حال حاضر ۱۲ محصول در آمریکا در حوزه ژن درمانی مجوز تولید گرفته است.

به گفته محمدی،کارهای پژوهش فناورانه بین دو تا چهار سال طول می کشد تا به نتیجه برسد البته موضوع بیماری هموفیلی و درمان آن از طریق ژن درمانی زودتر به نتیجه خواهد رسید و تیم های متخصص در حوزه بیماری هموفیلی مطالعات و تحقیقات خوبی انجام می دهند.

او گفت:پژوهشگاه زیست فناوری با ستاد سلول های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران که بیمارستان مفید کودکان و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم شامل می شود توافق نامه ای را به امضا رسانده اند و در حوزه ژن درمانی و سلول های بنیادی همکاری های خوبی در حال انجام است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۰۶ ۱۸ تير ۱۴۰۱
سلام‌ ،میشه التماس کنم برای درمان اتیسم هم کاری کنید ؟
Iran (Islamic Republic of)
زاگرسیان
۱۳:۱۵ ۱۷ تير ۱۴۰۱
هزاران درود و آفرین بر هوش و توانایی دانشمندان این سرزمین امیدوارم در مسیر مانا و جاویدان خدمت به دانش و بشریت ،هوشمند و پویا و کوشا باشید.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۳:۱۱ ۱۷ تير ۱۴۰۱
اصلا به خود زحمت ندهید بر ای بیماران دیابت نوع 1 و فاقد غده تیروئید کاری مفید انجام بدهید، بزارید زجر بکشند!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۱۷ تير ۱۴۰۱
ناشناس از پرچمت و حرف مفت زدنت معلومه چه هستی
آخرین اخبار