گشت مشترک بازرسی و نظارت بر فعالیت نانوایی‌های اهواز صبح جمعه با حضور سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری اهواز و دیگر اعضای کارگروه گندم، آرد و نان اجرا شد.

گشت مشترک بازرسی و نظارت با حضور نمایندگان فرمانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و اتحادیه نانوایان انجام شد.

در این گشت زمان پخت، وزن نان و خمیر و کیفیت بررسی شد.

با پیگیری فرمانداری اهواز، به منظور جلوگیری از ایجاد صف‌های طولانی در نانوایی‌ها و رضایتمندی شهروندان، از اواخر خردادماه تعداد ۵۲ نانوایی در کلانشهر اهواز تا ساعت ۲۳ نان پخت می‌کنند.

برچسب ها: پخت نان ، کیفیت نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.