حسین مدرس خیابانی در ششمین جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل گفت: به منظور ارتقای ایمنی تردد در راههای استان همزمان با اربعین حسینی و افزایش ترددها در محورهای مواصلاتی ضروری است آموزش رانندگان پاکستانی توسط پلیس مورد توجه قرار گیرد.
او گفت: در سال جاری شاهد کاهش تصادفات جادهای بودیم که علاوه بر این شدت تصادفات به علت کم شدن میزان متوفی روند نزولی یافت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از کاهش ۷ درصدی فوتی در تصادفات رانندگی در این استان در سه ماه نخست سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
ایوب کرد اظهار داشت: در این مدت ۱۶۱ نفر در تصادفات رانندگی استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۱۷۴ نفر کاهش ۷ درصدی در میزان تصادفات و ۳ درصدی در تعداد تلفات را نشان میدهد.
وی سرعت غیر مجاز، سبقت غیرمجاز و تجاوز به چپ را سه عامل مهم تصادفات سیستان وبلوچستان در سه ماهه نخست سالجاری عنوان کرد و افزود: بر اساس آخرین بررسیهای کارشناسی ۸۷ درصد تصادفات این مدت استان در ورودی شهرها به وقوع پیوسته است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان وبلوچستان با اشاره به اهمیت ارتقای ایمنی محور سراوان_ خاش گفت: با توجه به حجم بالای تردد در این محور مهم، محور قدیم سراوان، خاش محدوده سراوان تا گشت را از لحاظ روکش آسفالت و نصب علائم ایمنی در دستور کار قرار دادیم تا تصادفات در این محور به میزانقابل توجهی کاهش یابد.
کرد سرعت متوسط تردد درمحورهای شمال استان را در سه ماهه امسال ۸۶ کیلومتر عنوان کرد و افزود: پرترددترین محورهای حوزه شمال استان درسه ماهه نخست سالجاری به ترتیب محورهای زاهدانخاش، مرزمیلک زهک وسه راهی دشتک_زاهدان بوده است.