ناصر کنعانی گفت: تا زمانی كه سياست های غلط و بحران آفرین آمریکا اصلاح نشود، واشنگتن مسئول اصلی بی ثباتی در منطقه غرب آسیا خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به برخی مطالب مندرج در مقاله اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در روزنامه واشنگتن پست که در آستانه سفر وی به منطقه انجام شده است، اظهار داشت: تأکید آقای جو بایدن بر پیگیری سیاست فشار اقتصادی و دیپلماتیک علیه ایران، متناقض با اظهار تمایل مستمر آمریکا برای احیای توافق سال ۲۰۱۵ و در مسیر سیاست شکست خورده فشار حداکثری دولت ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران است.

ناصر کنعانی افزود: دولت پیشین آمریکا با خروج یکجانبه از برجام‏، عملا به راهبرد دیپلماسی چندجانبه برای حل و فصل اختلافات صدمه جدی وارد ساخت و دولت فعلی آمریکا نیز علیرغم شعارها و ادعاهای خود مبنی بر بازگشت به توافق و جبران خطاهای دولت پیشین آمریکا، متأسفانه در عمل همان رویکرد را با تداوم تحریم و فشار اقتصادی دنبال می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه توسل به چنین سیاست شکست خورده ای علیه جمهوری اسلامی ایران، بعنوان سازنده ترين كنشكر منطقه‏ را با ادعاهای آقای بایدن در همین نوشتار مبنی بر تلاش برای ایجاد خاورمیانه باثبات و امن در تعارض دانست و تاکید کرد: خاورميانه امن تر و با ثبات تر، تنها از طريق اقدام آمریکا در پایان دادن به سياست تفرقه افكنی میان کشورهای منطقه، توقف سرازير كردن تسليحات به منطقه، احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها، کنار گذاشتن سیاست حمایت بدون قید و شرط از رژیم صهیونیستی و نیز پایان دادن به سیاست ايران هراسی بدست می آید و تا زمانی كه اين سياستهای غلط و بحران آفرین اصلاح نشود، آمريكا مسئول اصلی بی ثباتی در منطقه غرب آسیا خواهد بود.

ناصر کنعانی با اشاره به تفاخر طنزآمیز رئیس جمهور آمريكا مبنی بر از بين بردن داعش و مهار تروريسم در منطقه افزود: اظهارات رئیس جمهور سابق و وزیر خارجه اسبق آمریکا در خصوص منشأ داعش، خلاف اظهارات آقای بایدن را روایت می کند، مضافا آنکه اقدام دولت آمریکا در ترور ناجوانمردانه شهید قاسم سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم داعشی و تکفیری، بزرگترین کمک آمريکا به تروریست های داعشی و تکفیری بود. 

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین سیاست عملی دولت آمریکا در قبال مسئله فلسطین را خلاف ادعای آقای بایدن مبنی بر تلاش آمریکا برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه غرب آسیا دانست و افزود: رژیم صهیونیستی بزرگترین منبع بی ثباتی و گسترش تروریسم سازمان یافته در منطقه غرب آسیاست و حمایت تمام عیار آمریکا از این رژیم، روشنترین دلیل در بطلان ادعای صلح طلبی دولت آمریکاست.

ناصر کنعانی در پایان تاکید کرد: نکات مندرج در نوشتار آقای بایدن، روایتی یکجانبه و غیرواقعی از سیاست های دولت آمریکا در منطقه غرب آسیاست و دولتمردان آمریکا اگر حقیقتا خواستار ثبات و امنیت در منطقه غرب آسیا و نتیجتا جهانی امن برای خود و دیگران هستند، بهتر است واقعیات نوین جهان را درک کرده و از تلاش برای تحمیل ارزشهای آمریکایی و یکجانبه گرائی بپرهیزند و اجازه دهند کشورهای منطقه خود بر اساس ارزشها، منافع و واقعیت ها و در چارچوب همکاری منطقه ای نسبت به تأمین امنیت و منافع جمعی خود اقدام نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۸:۴۳ ۲۱ تير ۱۴۰۱
بایدن بزودی ازگردونه سیاست خارج وخانم هریس بعنوان اولین زن واونم سیاه پوست قسم یادخواهدکرد پس تا فرصت هست برجام را به سرانجام برسانید وگرنه دیرخواهدشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۲۱ تير ۱۴۰۱
شعارهای دولت ریسی هم با قبلش فرق داره
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۵:۴۵ ۲۱ تير ۱۴۰۱
سلام ،

برجام همان توافق سال ۲۰۱۵ باقی می ماند ،
بقیه توافق ها را به پیمان های جهانی واگذار می کنیم ،
از شانگهای تا کیوتو .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۱ تير ۱۴۰۱
چرابایدتحریم شویم مگرماچکارکردیم؟
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۰۹:۴۱ ۲۱ تير ۱۴۰۱
خخخخخخخ
از یک سو دم از مذاکره میزنند!!!!
از سویی از برجام خارج میشوند!!!!
از یک سو هم تحریم میکنند!!!!
معلومه با بچه طرفیم نه با مردانی که حرفشان حرف باشد خنده دار تر اینه که حتی خودشان حرف خودشان را قبول ندارند!!!!!تعجب میکنم از سیاستمداران و دیپلمات‌های ما!!!!!
سیاست این دغل بازان در پیمان شکنی و بدعهدی و فریبکاری است.
تضمین ایران میتواند علاوه بر رفع تحریم دریافت صدها میلیارد دلار، پیشاپیش باشد.
Iran (Islamic Republic of)
زاگرسیان
۰۹:۳۵ ۲۱ تير ۱۴۰۱
همین فشارهای اقتصادی نشان دهنده بی اهمیت بودن توافق برای طرفهای ایرانی است ،این قرارداد ننگین به ضرر ایران ماست.
Iran (Islamic Republic of)
زاگرسیان
۰۸:۵۰ ۲۱ تير ۱۴۰۱
با هر تحریم بیشتر محدودیت‌ها را کاهش دهید و سانتریفیوژهایی پیشرفته تر و غنی سازی بیشتر و خاموش کردن دوربینها و تاسیسات بسیار بیشتر در زیر کوههای البرز و زاگرس
آخرین اخبار