آژانس فضایی ناسا، اولین تصاویر جیمز وب را منتشر کرد.

تلسکوپ فضایی جیمز وب، در ماه دسامبر سال گذشته به فضا پرتاب شد. این کاوشگر پس از پرتاب حدود هفت ماه در حال آماده‌سازی خود برای انجام ماموریت‌بود.

به گزارش سایت اسپیس؛ اخترشناسان در جریان رویدادی که دیروز برگزار شد، اعلام کردند که این کاوشگر فضایی توانسته ماموریت خود را به خوبی انجام دهد.

اریک اسمیت، دانشمند ارشد بخش اخترفیزیک ناسا گفت: "بسیاری از مردم گاهی اوقات تصاویری از فضا می‌بینند و این باعث می‌شود احساس ناراحتی کنند، اما من وقتی این تصاویر را می‌بینم، احساس قدرت می‌کنم، زیرا گروهی از مردم توانستند ابزاری طراحی کنند که به راحتی فضا را بررسی کرده و اطلاعاتی ارزشمند درباره جهان اولیه در اختیار ما قرار می‌دهند.

ماموریت فضایی

او به تصویر جدید سحابی کارینا اشاره کرد، ابر عظیمی که از غبار و گاز ساخته شده و در فاصله ۷۶۰۰ سال نوری از زمین قرار دارد. تصویر ترکیبی از نما‌های دو ابزار، دوربین مادون قرمز نزدیک (NIRCam) که ستاره‌ها و کهکشان‌ها را نشان می‌دهد. ابزار فروسرخ میانی (MIRI): این وسیله، ستاره‌های جدید که در ابر غبار و گاز شکل می‌گیرند را ترسیم می‌کند.

تصویر جیمز وب

رنه دویون، دانشمند سیارات فراخورشیدی در دانشگاه مونترال کانادا، می‌گوید: ما دانشمند هستیم و از این تصاویر برای انجام علم استفاده می‌کنیم، اما من وقتی آن تصویر را دیدم، احساس کردم دارم وارد یک گالری می‌شوم، زیرا بسیار زیبا بود. او در طول کنفرانس خبری گفت: این یک اثر هنری است".

تصاویر جدید همچنین شامل یک نمای مادون قرمز فوق عمیق، پرتره‌ای از سحابی دوم به نام حلقه جنوبی و چرخشی پویا از فعالیت‌های کهکشانی است که کهکشان پنج نفره استفان را نشان می‌دهد.

واکنش ستاره شناسان به تصاویر فضایی جیمز وب

جین ریگبی، دانشمند پروژه این عملیات گفت: "اولین تصاویر متمرکزی که جیمز وب از فضا گرفت، بسیار احساسی شدم،گریه کردم و از هیجان زیاد سر گیجه گرفتم. " . 

ماموریت جیمز وب

امبر استراون، معاون دانشمند پروژه برای ارتباطات در این ماموریت، توضیح داد که چگونه باد‌های ستارگان تازه متولد شده، گازی که بسیار می‌درخشند، تراشیده‌اند و به گره‌های کوتاه مدت در سحابی نزدیک یک ستاره به ویژه فعال اشاره کرد. استراون گفت: «من از چیزی که مشاهده کردم متحیر شدم. نیازی به گفتن نیست که تعداد زیادی از این تصاویر در طول دوره تصدی JWST وجود دارد که دانشمندان امیدوارند ۲۰ سال طول بکشد. 


بیشتر بخوانید


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۷ ۲۲ تير ۱۴۰۱
خدا یعنی این
تازه این جهان ماده است وای به حال جهان غیر مادی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۲ ۲۲ تير ۱۴۰۱
اینا اگه خیلی راست میگن و دنبال حقیقتن تکلیف دو نصف شدن ماه رو روشن کنن
آخرین اخبار