حجت الاسلام والمسلمین حسین محمد زاده گفت: برای غنی سازی اوقات فراعت دانش آموزان در فصل تابستان بیش از ۷۰ عنوان برنامه متنوع فرهنگی، ورزشی، تفریحی و قرآنی تدارک دیده شده است که در ۱۱ رشته عملیاتی میشود.
مسابقات فرهنگی و هنری نیز در قالب ۱۲۰ رشته پیش بینی شده که کلاسهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، بازدید از موزهها و مراکز آموزشی و تاریخی، برگزاری مسابقات ورزشی، راه اندازی ایستگاههای مطالعه، زیارت اولی ها، سینمای دانش آموزی از آن جمله است.
اجرای نمایش خیابانی، تجلیل از نخبگان، ایجاد باغ کتاب و موزه دفاع مقدس و اجرای طرح سکوی ایران قوی با حضور برترینهای دانش آموزی از دیگر برنامههایی است که در تابستان اجرا میشود.
معاون امور پرورشی و فرهنگی اداره آموزش و پرورش استان گفت: ۲۱ کانون فرهنگی و تربیتی، با جذب ۱۲ هزار دانش آموز، ۱۶ دارالقران با استعداد جذب ۴۵۰۰ نفر، ۴۶ سالن ورزشی و دو زمین چمن طبیعی و ۳۶ زمین چمن مصنوعی با ظرفیت جذب ۱۰ هزار دانش آموز، ۱۳ پژوهش سرا با جذب ۶ هزار نفر و مجموعه فرهنگی و تفریحی یانس آباد با جذب ۵۰ هزار نفر از دیگر ظرفیتهای فعال شده در تابستان است.
۴۵ پایگاه دانش آموزی با ظرفیت جذب ۴۵ هزار دانش آموز در فصل تابستان فعال میشود تا بتوانیم برنامههای متنوعی را عملیاتی کنیم.
برای اجرای مطلوب برنامهها از شهرداری و سایر دستگاهها انتظار داریم نسیت به تامین برخی درخواستها اقدام کنند تا این ایام بخوبی برای دانش آموزان سپری شود.
تامین اتوبوس برای جابجایی، تهیه بلیت رایگان استخر و سینما و بازدید از بناهای تاریخی، اجرای طرح استعدادیابی ورزشی، هنری و قرآنی، همکاری در برگزاری آزمون دورههای مهارتی و تامین مربیان و مدرسان توانمند از نیازهای این حوزه است.