آرش اخوان طبسی گفت: پیادهسازی نظام آموزش دوگانه، دعوت از اصناف و سفارش محور کردن آموزشها در شهرستانها در حال پیگیری و اجراست و مراکز بین کارگاهی به دلیل تأثیر در نگهداشت و بهرهوری نیروی انسانی در برخی از واحدهای صنعتی استان دایر شده است.
او آموزشهای مبتنی بر نیاز بازار کار همراه با تنوع مشاغل در محیط کار واقعی از کارآمدی بالایی برخوردار است، گفت: اگر فقط دولت آموزشدهنده و صرف تمرکز بر آموزش قبل از اشتغال باشد از کارآمدی پایینی برخوردار است.
کارشناسان فنی و حرفهای برای نیازسنجی در شهرستانها به بررسی زمینهها و ظرفیتهای مختلف و توانمندیهای سرمایههای انسانی آن منطقه بهمنظور گسترش و ارتقای شایستگیهای حرفهای و ارزیابی میپردازند.
به گفته اخوان طبسی از ابتدای امسال تاکنون اقدامات بسیاری از سوی این مرکز برای تربیت شاغلان ماهر و مجرب موردنیاز مشاغل صنعتی استان اصفهان با برگزاری آموزشهای حین کار و بهروزرسانی مهارتها و دانش موردنیاز نیروی کار شاغل و یا آمادهبهکار صورت گرفته است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان اصفهان بر تقویت عوامل مهم تولید و اشتغالآفرینی در استان ازجمله ارتقاء شایستگیهای حرفهای و بهبود محیط کار در صنایع تأکید کرد و گفت: اکنون آموزشهای جدیدی ازجمله درزمینه فناوریهای سبز، تعمیر و نگهداری موتورهای برقی، انرژیهای تجدید پذیر، بیوتکنولوژی، نانو و هوشمند سازی در مراکز فنی و حرفهای استان ارائه میشود.
او از دیگر اقدامات این مرکز را راهاندازی سامانه صلاحیت حرفهای شاغلان صنایع در راستای تحقق شعار تولید، پشتیبانیها، مانع زدایی و ایجاد اشتغال پایدار، کاهش نرخ بیکاری و افزایش رشد اقتصادی در استان عنوان کرد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان اصفهان از دیگر طرحهای در دست اجرای سازمان فنی و حرفهای در استان را اجرای طرح کهاد (کارآموزی دانشجویی در محیط کار واقعی) و طرح نخلستان در خصوص طرحها و پروژههای دانشبنیان در سطح ملی عنوان کرد و گفت: "نخلستان "، طرحی است متناسب با رشته دانشگاهی که بازار کاری ندارد و در قالب این طرح به آنها در مدت ۶ ماه مهارتهای فناوری اطلاعات (IT) آموزش داده میشود.