آقای صیادی گفت: با توجه به وضعیت آب و هوایی منطقه امسال، پیش بینی ما در خصوص میزان برداشت محصول زردآلو در شهرستان در حال محقق شدن است.
۱۷ رقم زردآلو در مرند وجود دارد که مشهورترین آنها شامل عسگرآباد، نصیری، تبرزه و شاهرودی است.
۸۰ درصد زردآلوی تولید شده در این شهرستان تبدیل به قیسی میشود و بقیه آن به صورت تازه خوری در بازار به فروش میرسد.
شهرستان مرند بعد از جلفا مقام دوم را در تولید زردآلو دارد و به عنوان قطب مهم تولید این محصول در استان محسوب میشود.
زردآلوی مرند از لحاظ کیفیت، طعم و عطر یک محصول مطرح در استان آذربایجان شرقی و کشور است.