مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه از سابقه تاریخی پالایشگاه یاد کرد و با اشاره به افتتاح این پالایشگاه در سال ۱۳۱۴ با ظرفیت ۴۲۰۰ بشکه در روز، گفت : از سال ۱۳۴۸ با طراحی پالایشگاه جدید، این ظرفیت به ۱۵ هزار بشکه در روز رسید.
فرهاد کاویانی گفت : در سالهای بعد از جنگ تحمیلی با ایجاد تحولاتی در پالایشگاه ظرفیت آن به ۲۲ تا ۲۵ هزار بشکه در روز افزایش یافت، در آن زمان پالایشگاه همچنان در سادهترین نوع بود.
اما به دلیل شرایط جنگ و از آنجایی که در آن زمان پالایشگاه هنوز دولتی بود و محدودیت بودجه وجود داشت، این پروژهها علیرغم پیگیریهای صورت گرفته انجام نشد.
با واگذاری پالایشگاه به بخش خصوصی، مسائل مهمی از جمله تحقیق و توسعه، اجرای طرحهای توسعهای و مسائل زیست محیطی با جدیت مورد توجه قرار گرفت.
مقرر شد ظرفیت پالایشگاه کرمانشاه به ۴۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد، در این راستا چند طرح مهم تعریف شد که با اجرای آنها علاوه بر افزایش ظرفیت، کیفیت محصولات تولیدی پالایشگاه (بنزین، گازوئیل و نفت و سفید) نیز به سطح یورو پنج میرسد و میزان تولید نفت کوره از ۵۰ درصد به ۲۲ درصد کاهش مییابد.
در پالایشگاه کرمانشاه طرحهایی از جمله راهاندازی بخش تقطیر در خلا، تصفیه هیدروژنی، حذف بنزن از بنزین، تصفیه نفتای سبک و ایزومریزاسیون، تولید هیدروژن، تامین آمین، تصفیه آبهای ترش، بازیافت گوگرد و تصفیه گازهای اسیدی اجرا خواهد شد که همه آنها برای ارتقا کیفیت محصولات لازم و ضروری است.
مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه اجرای این طرحها را برای ارتقا کمی و کیفی پالایشگاه ضروری دانست و گفت: این پروژه قرار است ظرف مدت سه سال اجرا شود.
این پروژه در زمان ساخت برای سه هزار نفر و در زمان بهرهبرداری برای ۲۰۵ نفر به صورت مستقیم و هزار نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی دارد .