سرپرست شیلات گیلان با اشاره به مرگ تعداد زیادی از ماهیان تالابی، گفت: افزایش دمای هوا در گیلان و کاهش سطح اکسیژن مهم‌ترین دلیل مرگ ماهی‌ها است.

حمیدرضا تقی نصیری گفت: تلفات ماهیان تالابی ناشی از افزایش و پایداری دما در گیلان و همچنین کاهش اکسیژن آب تالاب است.

وی می گوید: علاوه بر افزایش دما، میزان حق آبه ورودی به تالاب به دلیل استفاده از آب رودخانه‌ها برای مصارف کشاورزی کاهش یافته است.

به گفته تقی نصیری کاهش اکسیژن آب و افزایش سطح لجن در تالاب انزلی  مهمترین دلیل مرگ ماهیان است که کاهش جریان آب در تالاب انزلی به حیات آن آسیب وارد کرده و باید میزان حق آبه ورودی به تالاب انزلی افزایش یابد.

سرپرست شیلات گیلان گفت: افزایش پوشش گیاهی به دلیل کاهش عمق تالاب نیز یکی از دلایل تلف شدن ماهیان است و به دلیل اینکه ماهیان‌بزرگ‌تالابی شب‌ها اکسیژن مورد نیاز خود را جذب می‌کنند کاهش اکسیژن می‌تواند مهمترین دلیل مرگ‌ماهیان بزرگ باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.