به گزارش فدراسیون تکواندو، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون تکواندو با ریاست سینا کلهر معاونت فرهنگی و توسعه ورزشهای همگانی و با حضور هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو، علی دادگر نماینده کمیته ملی المپیک، محمد تابع دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک، آرش فرهادیان سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیون ها، حسین حسین زاده سرپرست دبیری فدراسیون تکواندو، حسین قانونی بازرس فدراسیون و اعضای مجمع به همراه روسای هیاتهای استانی برگزار شد.
در ابتدای مجمع هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو گزارشی از عملکرد کمیتههای مختلف فدراسیون تکواندو در سال ۱۴۰۰ ارائه کرد. سپس گزارشات سال ۱۴۰۰ و تقویم برنامههای فدراسیون تکواندو در سال ۱۴۰۱ به تصویب اعضای مجمع رسید.
گزارش حسابرس و خزانه دار و بازرس فدراسیون در سال ۱۴۰۰ از سوی مسئولین مربوطه ارائه و به تصویب اعضای مجمع رسید.
در ادامه مجمع، در خصوص انتخاب اعضای هیات رئیسه رای گیری شد. در این بخش سردار علی خلیلی به عنوان نایب رئیس آقایان، عشرت شاه محمدی به عنوان نایب رئیس بانوان، زهرا سروی به عنوان کارشناس خبره بانوان و محمد جمشیدی به عنوان خزانه دار از سوی رئیس فدراسیون معرفی شدند.
از سوی مجمع علی نوری رئیس هیات تکواندو استان گلستان به عنوان نماینده روسای هیاتهای استانی، حسینعلی نظری به عنوان نماینده مربیان و ورزشکاران و بیژن خراسانی به عنوان نماینده ارگانهای دولتی برای نظارت بر انتخابات هیات رئیسه انتخاب شدند.
درپایان رای گیری به همین منظور، محمد جمشیدی از ۵۷ رای ماخوذه به عنوان خزنه دار با ۴۶ رای انتخاب شد. عشرت شاه محمدی، زهرا سروی و علی خلیلی که به ترتیب گزینههای تصاحب نایب رئیسی بانوان، کارشناس خبره و نایب رئیسی آقایان بودند موفق به اخذ حداکثر آرا نشدند، همچنین تصویب شد تا طی ۶ ماه آینده سرپرست برگزاری مجمع مشخص گردد.
هادی ساعی در ادامه مجمع از کلهر درخواست کرد تا در اساسنامه، بندی به پیشکسوتان، اختصاص داده شود چرا که پیشکسوتان سرمایههای هر رشته ورزشی محسوب میشوند که با موافقت معاونت فرهنگی و توسعه ورزشهای همگانی رو به رو شد.در ادامه مجمع برخی از روسای هیاتهای استانی، بیژن خراسانی، اکرم خدابنده و کوروش رجلی به عنوان نماینده ارگانها و ورزشکاران نقطه نظرات خود را مطرح کردند.
سینا کلهر،معاون فرهنگی و توسعه ورزشهای همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: جلسه بسیار خوبی برگزار شد و باید گفت تکواندو ایرانیترین رشته غیر ایرانی است و از میان رشتههای مختلف که از کشورهای دیگر به ایران وارد شده اند با روح و جوان ما یکی شده است. وقتی به ورزش نگاه میکنیم تکواندو درهم آمیختگی و در هم تنیدگی خاصی دارد و از بعد قهرمانی و عمومی موثر است. قدر این موقعیت باید دانسته شود. وقتی پای صحبت رشتههای ورزشی به میان میآید، تکواندو یکی از رشتههای شاخص است. تکواندو ورزش پیشرویی است و قهرمانان مهمی را به جامعه ورزش ایران تحویل داده است.
کلهر با اشاره به مدال طلای هادی ساعی در المپیک ۲۰۰۸، عنوان کرد: در روزهای واپسین المپیک ۲۰۰۸ نگاه مردم به تکواندو خیره شد و هادی ساعی تنها مدال طلای این المپیک را کسب کرد و مردم واقعا از این مدال خوشحال شدند. از طرفی چهره مذهبی، اصیل و باسابقهای مانند سید محمد پولادگر در راس فدراسیون بود و چهره این ورزش را خاص کرد و نهایتا قهرمانانی مانند هادی ساعی قهرمان با اصالت تکواندو را به ورزش معرفی کرد.
او ادامه داد: قدر سرمایهها را باید بدانیم. همه سرمایههای فدراسیون تکواندو در مجمع عمومی جمع شده اند و باید ایرانیزه شدن تکواندو را حفظ کنیم. توقع میرود ساعی یک قدم به پیش برود چراکه تکواندو لیاقت بهترینها را دارد. به جهت تعداد ورزشکاران و قهرمانیها مطمئنا این اتفاق دور از دسترس نیست. برای اهالی تکواندو که در وزارت ورزش و جوانان حضور دارند پیشروی تکواندو یک غنیمت است و نباید فرصت را از دست داد و باید حامی نیروی جوانی مانند ساعی باشیم تا فرصتها از دست نرود.
کلهر گفت: از جنبه فرهنگی فدراسیون تکواندو پیشرو بوده است و مراسماهایی مانند بزرگداشت شهدا، نماز جماعت و ... پیش فرض است، اما باید فتوت و جوانمردی را سرلوحه کار خود قرار دهیم. کاری که ساعی در رسم جوانمردی و فتوت میکند بیش از سایر افراد نمود میکند چرا که با کارنامه پرباری که دارد میتواند در مسائل فرهنگی پیشرو باشد. تکواندو به گونهای است که تربیت درون در فرد شکل میگیرد و ادب سرلوحه کار ورزشکار میشود. امیدوارم پیشرو بودن فرهنگی در تکواندو تداوم داشته باشد و سایر رشتههای ورزشی نیز در این راه قدم بردارند.