پنجمین جشنواره بین المللی ستاره‌های صحنه به خط پایان رسید

اختتامیه پنجمین جشنواره بین المللی ستاره‌های صحنه با حضور مسئولین و هنرمندان در تالار خیام دانشگاه، ولی عصر رفسنجان برگزار شد.

 رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان، پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را در این آئین قرائت کرد و گفت: سه روز رقابت در کنار رفاقت را در شهر کتابخوان ها داشتیم  ، مردم رفسنجان کتاب خوان‌ترین افراد در استان کرمان هستند.

محمد آبادی گفت: در بخشی از پیام وزیر ارشاد آمده است که انقلاب اسلامی ایران خیزشی برخاسته از دل فرهنگ و هنر و مبتنی بر ایده هنر متعالی است و از آنجا که هنر را حیاتی‌ترین و ضروری‌ترین شاخص زندگی انسان می‌داند، پرورش هنرمندان متعهد و خلق هنر مبتنی بر زیباشناختی و تبیین مفاهیم ناب را در دستور کار خود قرار می‌دهد و براساس جهان‌بینی و فرهنگ اسلامی- ایرانی، هنر اسلامی را که مجموعه‌ای از هنر‌های آمیخته با مفاهیم ناب دینی است پایه‌گذاری می‌کند

رییس اداره ارشاد رفسنجان گفت: در این پیام ذکر شده که پنجمین جشنواره بین المللی ستاره‌های صحنه فرصت مناسبی برای تبیین حقیقت‌های متعالی است و امید که زمینه توسعه مهارت‌های فردی و جمعی هنرمندان صحنه و تاثیر آن بر ارتقای روحیه نشاط و شادابی مردم دست یابد.

صمد قربان نژاد دبیر کل و طراح این جشنواره بین المللی هم در این آئین گفت: در این جشنواره ۶۷ شرکت کننده از ۳۱ استان کشورمان حضور داشتند و در ۴ بخش خوانندگان، مجریان، استندآپ کمدی و تقلید صدا به رقابت پرداختند.

او می گوید: ۱۴ نفر هم هنرمندان از ۱۴ کشور جهان در این جشنواره شرکت کردند و معتقدیم بهترین راه نزدیک شدن به صلح جهانی بر روی کره خاکی جاری شدن فرهنگ و هنر است.

قربان نژاد گفت: یکی از ویژگی‌های مهم این رویداد بین المللی متبرک شدن جشنواره به نام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود.

او  میگوید: ۱۶ مجری در بخش ویژه شهید سلیمانی ۱۶ موضوع حول محور مقاومت و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اجرا کردند و امیدواریم بتوانیم در زمینه تبیین مکتب شهید سلیمانی در این رویداد گام‌های موثری برداشته باشیم.

قربان نژاد گفت: با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه دانش بنیان؛ باید بگویم که دانش بنیان نباید تنها به حوزه صنعت و دانشگاه معطوف شود بلکه باید در حوزه فرهنگ و هنر هم تولید محتوای دانش بنیانی داشته باشیم.

در این آیین به پاس رشادت‌ها تندیس ستاره طلایی به خانواده شهید هنرمند شهید رضا پاکزاد تقدیم شد.

در پایان این جشنواره در بخش ویژه شهید سلیمانی مجریان صحنه محسن صفری از خوزستان، مصطفی حجتی از کرمان و مژده مهدویان از سمنان رتبه‌های اول تا سوّم را از آن خود کردند که از آن‌ها تجلیل شد.

همچنین از فینالیست‌های راه یافته به بخش تقلید صدا در بخش مردمی از حدیث اسماعیلی از استان کرمان تجلیل شد و نیز محمد چمنی از خراسان شمالی رتبه سوّم و میلاد محمدی از استان مرکزی رتبه دوّم را به دست آوردند و دیپلم افتخار به علاوه تندیس جشنواره در این بخش به رتبه نخست یعنی علی طیبی از استان فارس اعطا شد.

در بخش خوانندگان صحنه نیز در رقابت مردمی رامین کریمی از استان کرمان معرفی شد و مقام سوم این بخش هم به طور مشترک به احسان مرادی از استان خراسان شمالی و مهران جعفرپور از استان اصفهان و مقام دوم هم به علی منوچهری نیا از استان گلستان رسید و دیپلم افتخار و تندیس طلایی جشنواره هم در این بخش به سید رسول رضوی از استان فارس اهدا شد.

این جشنواره در بخش مجریان صحنه هم فینالیست‌های خود را شناخت و رتبه سوّم به طور مشترک به محسن کاهنی از خراسان جنوبی و احمدرضا جهانی از استان مازندران رسید ضمن اینکه آرش رضوانی از استان تهران هم رتبه دوّم را از آن خود کرد ضمناً دیپلم افتخار به اضافه تندیس طلایی جشنواره هم به رتبه نخست مجریان مهرنوش ایران خواه از استان هرمزگان اعطا شد.

 در بخش استندآپ کمدی در ابتدا هیئت داوران امیرعلی عسکریان از استان تهران را به دلیل خلاقیت در شیوه اجرا را انتخاب کردند همچنین در بخش مردمی نیز افشین ثریا از استان آذربایجان معرفی شد؛ محمدحسین صفری از استان خراسان رضوی حایز رتبه سوّم معرفی شد.

در ادامه این بخش مهرداد جوانمردی از استان تهران رتبه دوّم را کسب کرد و در آخر به حائز رتبه اوّل دیپلم افتخار و تندیس طلایی جشنواره به ابوالفضل عابدخانی از استان مرکزی اهدا شد.

لوح تقدیر جشنواره به پاس تلاش و ممارست در فراگیری و اشاعه زبان فارسی به ۱۴ شرکت کننده از ۱۴ کشور یمن، هند، عراق، مراکش ساحل آج، افغانستان، قرقزستان، لبنان، پاکستان، فلسطین، سوریه، ترکیه، بنگلادش و نیجریه اهدا شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار