داریوش کریمی گفت: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر احتمال رگبار و باران شدید لحظهای در روزهای آینده، مکاتبات لازم با شهرستانهای استان انجام شد تا با تشکیل جلسات مدیریت بحران بتوانیم توان رویارویی خود را با خطرات احتمالی افزایش دهیم.
وی ادامه داد: همانند آنچه در جنوب کشور رُخ داد، احتمال دارد اواخر هفته تا اواسط هفته آینده در بخشهایی از استان اصفهان مانند جنوب، غرب و بخشی از شرق شاهد بارشهای لحظهای شدید و رگبار باشیم و با توجه به شرایط آب و هوایی فعلی، امکان جاری شدن روانآب و سیلاب وجود دارد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان با بیان اینکه تجهیزات و مواد خوراکی مصرفی و دیگر وسایل مورد نیاز بهاندازه کافی در مراکز این نهاد در استان وجود دارد تصریح کرد: بر همین اساس امدادرسانی در کمترین زمان ممکن و بصورت فراگیر انجام خواهد شد.
کریمی با اشاره به اینکه پیش بینیهای لازم برای پیشگیری از هرگونه آسیب و تلفات ضروری است، اضافه کرد: نکات لازم به فرمانداریها و دهیاریهای استان ارائه شده است تا این مجموعهها هم در شرایط آمادهتری قرار بگیرند.
وی با تاکید بر اینکه در روزهای آینده توقف در مسیر رودخانههای خشک، آبراهها (مَسیل) و حاشیه رودخانههای فصلی ممکن است خطرناک باشد، اظهارداشت: این امکان وجود دارد که در منطقهای، هوا صاف و آفتابی باشد، اما در بالادست آن به دلیل بارندگی شدید لحظهای، سیلاب پدید آمده و پس از طی مسیر، نواحی پایین دست را تخریب کند بنابراین حضور در چنین مناطقی ممنوع است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان درباره امدادرسانی به مناطق حادثه دیده جنوب از سوی این استان گفت: درخواستی در این خصوص نداشتیم و استان فارس عملیات امدادرسانی را انجام داد.
بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد و بر همین اساس کشورمان جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود.
استان اصفهان اکنون سه هزار و ۸۷۵ نجاتگر و امدادگر، ۲۳ هزار عضو جوان و ۱۵ هزار داوطلب ثبت شده در سامانه دارد.
منبع:ایرنا