سید صولت مرتضوی در سفر به استان اردبیل گفت: این سفر با هدف بازدید میدانی از پروژههای نیمه تمام استان، پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری و همچنین افتتاح چندین طرح عمرانی انجام میشود و تلاش دولت بر این است تا نهضت خدمت رسانی به مردم تداوم داشته باشد.
معاون اجرایی رئیس جمهور در جریان بازدید از پروژه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل ضمن ابراز رضایت از پیشرفت فیزیکی پروژه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل گفت: خوشبختانه با بازدیدهای میدانی امروز مشاهده شد که معدل پیشرفت فیزیکی پروژههای در دست اجرا از وضعیت قابل قبولی برخوردار است و استان اردبیل به کارگاهی فعال در حوزه فعالیتهای عمرانی و زیرساختی تبدیل شده است.
مرتضوی با اشاره تزریق منابع مالی مناسب در سال گذشته برای اجرای پروژههای عمرانی، گفت: در جریان سفر ریاست جمهوری به استان اردبیل، اجرای ۷۸ طرح عمرانی در طول بازه زمانی سه تا ۴ ساله برای این استان مصوب شده بود که خوشبختانه در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۱۰۰ میلیارد تومان از محل این سفر به صورت نقدی به پروژههای عمرانی پرداخت شده است.
او از تعهد دولت در تامین و ابلاغ به موقع این منابع در سال جدید خبر داد و گفت: در سال مالی جدید نیز منابع مالی مناسبی برای پروژههای زیرساختی و عمرانی در نظر گرفته شده است و استان اردبیل از قدرت بالایی در جذب این منابع دارد.
معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین در جریان بازدید از واحد تولیدی آرتا فارما در شهرک صنعتی ۲ اردبیل، از پیگیریها برای حل مشکلات این واحد تولیدی خبر داد و گفت: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت ۳ هکتار و با زیربنای یک هکتار با زمینه محصولات دارویی سرم احداث شده است که با نصب ماشین آلات و بهره برداری از آن، ضمن تامین بخش عمدهای از نیاز کشور به این نوع محصولات دارویی، زمینه اشتغال برای ۲۲۰ نفر نیز فراهم خواهد شد. مرتضوی در ادامه بازدیدهای خود از واحدهای تولیدی استان اردبیل، از سه شهرک صنعتی غیردولتی آرتا انرژی، آرتا پلاست و امید فارمد در شهرستان نمین نیز بازدید کرد.
گفتنی است مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی ۲ اردبیل با استفاده از پیمانکاران بومی استانی احداث شده است و فرآیند تصفیه پساب این مدول یکی از مدرترین و کاراترین سیستمهایی است که در تصفیه فاضلاب پسابهای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
این پروژه یکی از مهمترین پروژههای شرکت شهرکهای صنعتی است که پالایش اسمی روزانه تا ۴ هزار مترمکعب در شبانه روز را دارد و برای اجرای آن ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.