محمد رستگاری گفت: کاربران جادهای که همان رانندگان وسایل نقلیه هستند باید نسبت به این موضوع حساس شده و دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.
او می گوید: اگر رانندگان در مواقعی که هوشیاری آنها کاهش یافته است، اقدام به رانندگی نکنند، حداقل ۵۰ درصد میزان حوادث و تلفات جادهای کاهش خواهد یافت که عدد بسیار قابل توجهی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد گفت: متاسفانه میزان حوداث و تلفات جادهای استان یزد نیز در سه ماه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه حدود ۳۰ درصد افزایش یافته که علت اصلی آن خواب آلودگی رانندگان است.
به گفته او یکی از بهترین روشها برای کاهش تلفات و حوادث جاده ای، ایجاد حساسیت جامعه و به طور خاص رانندگان در زمینه عدم رانندگی در مواقعی است که هوشیاری آنها کاهش یافته، زیرا تحقیقات کارشناسی انجام گرفته در سه ماه ابتدایی سال در برخی از جادههای استان نشان میدهد حتی در جادههایی که مناسب سازی و ایمن سازی نیز صورت گرفته است، همچنان به علت خواب آلودگی رانندگان شاهد حوادث رانندگی هستیم.
رستگاری گفت: وظیفه کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی بر عهده پلیس راه است، اما حضور گشتهای راهداری در جادهها به انضباط جادهای و کاهش تلفات و حوادث جادهای کمک شایانی کرده است.
او می گوید: یکی از اصلیترین برنامههایی که در تابستان سال جاری توسط این اداره کل با جدیت پیگیری شده است، کنترل و نظارت بر ناوگان اتوبوسی استان یزد بوده که در این زمینه تذکرات لازم به آنها داده شده و در کنار آن تمام مسئولان مراکز معاینه فنی استان نسبت به اهمیت و دقت نظر در انجام معاینات، توجیه شده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد گفت: از ابتدای امسال مناسب سازی محور ورودی به استان یزد از سمت استان کرمان در دستور کار قرار گرفت که پس از وقفهای که به دلایل فنی در فرآیند اجرایی آن ایجاد شد، مجددا عملیات آن شروع و با سرعت پیگیری خواهد شد.
او می گوید: در کنار آن هم با توجه در پیش بودن سفرهای اربعین حسینی، مسیر تردد زائران حسینی یعنی محور یزد – تفت – ابرکوه – سورمق مورد پایش مجدد قرار میگیرد تا در صورت وجود مشکلات احتمالی برطرف گردد.