سخاوت کویر در روز‌های داغ تابستان+عکس

میوه بهشتی نوبرانه کویر زیرکوه کام هموطنان را در این هوای داغ شیرین می‌کند.

انگور عسکری بی دانه محمدآباد از بهترین انگور خراسان جنوبی است که این روز‌ها با برداشت این محصول شور و هیجان در دل کشاورزان نهادینه شده است.

برداشت انگور از ۳۰۰ هکتار تاکستان‌های زیرکوه آغاز شده که بالغ بر ۲ هزار و ۴۵۰ تن یاقوت سبز روانه بازا‌های داخل و خارج استان می‌کند.

انگور در زیرکوه از ۱۵ تیرماه برداشت می شود و تا اواسط شهریور ادامه دارد.

انگور کشت شده در تاکستان‌های زیرکوه از نوع عسگری، حسینی، یاقوتی، الهی، مایه‌میشی و انگور سیاه است.

درویشی مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه گفت:محصول برداشت شده از روستای محمد‌آباد از نوع انگور بی دانه به عنوان نوبرانه علاوه بر مصرف داخلی شهرستان به استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و شهرستان‌های همجوار ارسال می‌شود.

او افزود: ۴۵ هکتار تاکستان‌های روستای محمدآباد به صورت یکپارچه زیر کشت انگور عسکری بی دانه به عنوان بزرگترین روستای تولید کننده انگور در شهرستان زیرکوه شناخته می‌شود که به علت برخورداری از آب شیرین و گوارا و خاک مناسب انگور این روستا از کیفت بسیار بالایی برخوردار بوده و در سطح استان خراسان جنوبی و استان‌های همجوار علاقه‌مندان فراوانی دارد.

این محصول در بازار هر کیلو ۱۵ تا ۱۷ هزار تومان بفروش میرسد در حالی که دست کشاورز را حدود ۸ هزار تومان می گیرد.

سخاوت کویر در روز‌های داغ تابستان+عکس

سخاوت کویر در روز‌های داغ تابستان+عکس

سخاوت کویر در روز‌های داغ تابستان+عکس

سخاوت کویر در روز‌های داغ تابستان+عکس

سخاوت کویر در روز‌های داغ تابستان+عکس

برچسب ها: انگور ، کویر ، تاکستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۵:۵۲ ۰۵ مرداد ۱۴۰۱
به به چه تصاویر زیبایی واقعا دهنمون آب افتاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۵ مرداد ۱۴۰۱
تا بوده همین بوده، رنج از کشاورز، گنج از دلال!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۰۵ مرداد ۱۴۰۱
آفرین به همت کویرنشینان
آخرین اخبار