مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: مزایده و حراجی‌ها با تعداد بالای شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود.

آقای عبدالمجید اجتهادی گفت: تا قبل از دولت سیزدهم  مزایده‌های اموال تملیکی یا حراج‌ها (که البته حراج کمتر برگزار می‌شد)، عمدتاً افراد محدودی به عنوان مزایده‌گر حاضر می‌شدند. برای این مزایده‌ها تعداد افراد محدودی شرکت کرده و طبیعتاً تعیین نرخ نیز با خود آن‌ها بود و خیلی جا‌ها با هم هماهنگ بودند تا قیمت کالا از سقف معینی بالاتر نرود و حتی سود را معمولاً بین خودشان تقسیم می‌کردند.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی می گوید: وزیر اقتصاد نیز زمان و توجه زیادی را به این موضوع معطوف کرد و بر شفافیت و رقابت در مزایده‌ها و حراج‌های اموال تملیکی تاکید داشت، چراکه که معتقد بود در شفافیت و رقابت است که قیمت واقعی کالا مشخص می‌شود و رقابت واقعی به وجود می‌آید.
 
آقای اجتهادی گفت: در مقایسه با تعداد محدودی که پیش از این در حراجی‌ها شرکت می‌کردند، بیش از ۲۰ برابر شمار شرکت کنندگان افزایش یافت  که این امر حاکی از افزایش بیش از ۶ برابری قیمت پایه مزایده است چراکه پیش تر بیشتر از ۵۰ درصد افزایش قیمت پایه نداشتیم. 
 
به گفته مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی بحث مزایده‌های الکترونیک هم مطرح است که در آن کالا‌هایی با حجم و قیمت بالا و کالا‌های عموماً کانتینری عرضه می‌شود،  و تعداد افراد شرکت‌کننده در مزایده‌ها به مراتب بیشتر شد البته تکمیل سامانه حراج الکترونیک را در دستورکار داریم. 
 
 سامانه حراج الکترونیک راه‌اندازی شده، اما دارای  مشکلات زیادی که با رفع  آن  از سامانه برخط حراجی الکترونیک بهره برداری شود.نخستین حراجی را در اواسط آذر ماه ۱۴۰۰ با حضور تعداد گسترده از متقاضیان برگزار شد  و نزدیک به ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ کالای مختلف را در حراجی قرار گرفت.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار