مهران اوچی اردبیلی گفت: راهاندازی این مرکز برای رفع نیاز مردم و برطرف کردن دغدغه مسئولان استان بویژه نماینده، ولی فقیه در استان و استاندار اردبیل است و طبق برنامهریزیهای انجام گرفته بهزودی محقق خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه اعتبارات مناسبی از سوی جهاد دانشگاهی کشور، استانداری اردبیل و خیرین سلامت برای راهاندازی مجتمع سلامت جهاد دانشگاهی تخصیص یافته است، گفت: تا احداث ساختمان اصلی، برخی از فعالیتهای این مرکز از جمله غربالگری بیماری سرطان در بخشی از ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی استان آغاز میشود.
اوچی اردبیلی فعالیت مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری را نقطه عطف اقدامات جهادی این نهاد انقلابی در اردبیل ذکر کرد و گفت: در سالهای اخیر خدمات پزشکی این مرکز ارتقا یافته و خدمات پزشکی جدید از جمله PRP رحمی و تخمدانی، بلاستوسیست و لنفوسیت تراپی به تعداد خدمات این مرکز افزوده و بخش هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی، کلینیکهای تغذیه و آندومتریوز و نوبت بعدازظهر مرکز نیز راهاندازی شده است.
او با بیان اینکه در سایه فعالیت دفتر بانک خون بند ناف رویان جهاد دانشگاهی استان اردبیل بیش از ۱۵۰۰ نمونه ذخیرهسازی شده است، گفت: تاکنون در سایه فعالیت مرکز درمان ناباروری بیش از دو هزار و ۷۰۰ خانواده صاحب فرزند شدهاند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه جهاد دانشگاهی دنبال ساماندهی گردشگری سلامت در استان است، ادامه داد: هدفگذاری این طرح استفاده از ظرفیت مرز بیلهسوار و پوشش گردشگران کشورهای حوزه CIS است تا در کنار ظرفیتهای گردشگری، خدمات پزشکی مناسب هم به گردشگران خارجی ارائه شود.
اوچی اردبیلی گفت: با همکاری نهادهای متولی، ساماندهی ۲۴۰ هزار نفر را که به قصد خدمات پزشکی از مرز بیله سوار وارد استان میشوند امکان پذیر است و میتواند به کسب درآمد ارزشمند هم کمک کند.