سیاوش غلامی با بیان اینکه دهمین مرحله طرح ملی دادرس با هدف توسعه و ترویج ظرفیتهای خودامدادی و سازماندهی تیمهای اولیه مدیریت بحران در مدارس اجرا میشود، گفت: در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از سرمایههای ملی و به منظور کاهش آسیبپذیری منابع انسانی در حوادث و سوانح، دهمین مرحله طرح ملی دادرس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ در کانونهای دانشآموزی تحت پوشش جمعیت هلال احمر برگزار شد.
وی افزود: توسعه همکاریهای بین بخشی در موضوع سلامت و افزایش سطح ایمنی، کاهش خطرپذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث از دیگر اهداف این طرح است.
امید عظیمیان، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان گیلان گفت: طرح ملی دادرس هر سال مطابق با تفاهمنامه فیمابین آموزش و پرورش و سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و سهمیه اعلامی از سوی سازمان جوانان برگزار میشود.
وی افزود: دهمین مرحله طرح ملی دادرس در مقطع اول متوسطه پایه هشتم پسرانه و دخترانه در سیصد مدرسه اجرا شد که دانشآموزان آموزشهای لازم را فرا گرفتهاند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به ضرورت آمادگی همگانی در برابر حوادث احتمالی، گفت: پناهگیری و خروج ایمن، ارزیابی و کنترل علایم حیاتی، احیاء قلبی و ریوی، حمل مصدوم، خونریزی، پانسمان و بانداژ، شکستگی و آتلبندی، اسکان اضطراری و اطفاء حریق از مهمترین سرفصلهای آموزشی این طرح میباشد.
امید عظیمیان تصریح کرد: در ارزیابی سازمان جوانان، استان گیلان موفق به کسب رتبه برتر کشوری در دهمین مرحله طرح ملی دادرس شده و این موضوع نتیجه همکاری مطلوب تمامی عوامل اجرایی در جمعیت هلال احمر و آموزش و پرورش استان است.
حوزه جوانان جمعیت هلال احمر استان گیلان در سنوات گذشته نیز در اجرای این طرح حائز رتبه برتر بوده است.