عزیزالله دیلمی گفت: تاکنون ۱۷ کودک کار خیابانی در سنین هشت تا ۱۴ سال در گچساران شناسایی شده است که ۹۰ درصد آنها غیر بومی هستند.
او با اشاره به اینکه گروهی از کارشناسان بهزیستی در حال شناسایی کودکان کار خیابانی در گچساران هستند ادامه داد: کارشناسان اورژانس اجتماعی پس از تشکیل پرونده برای این کودکان با حضور در خانه های آنان ضمن بررسی دلایلِ کار کودکان، آموزش های لازم درباره پیامدهای پدیده کودکان کار خیابانی را به والدین ارائه می دهند.
رییس اداره بهزیستی گچساران گفت: تجربه نکردن دوره کودکی، درآمد کمتر از فعالیت آنان، نداشتن بیمه از حداقل آسیب های پدیده کودکان کار و خیابانی است.
او می گوید: زمینه تحصیل تعدادی از کودکان کار در گچساران فراهم شده است.
به گفته دیلمی: برخی از متکدیان این شهرستان حاضر به دریافت تسهیلات اشتغالی از سوی نهادهای حمایتی نیستند زیرا درآمد آنها از راه تکدی گری بیشتر است.
او می گوید: از ابتدای امسال تاکنون ۱۵۰ میلیون ریال به صورت موردی به کودکان کار و خانواده هایشان پرداخت شده است.
فرماندار گچساران با بیان اینکه تکدی گری به یک شغل پرسود و بدون زحمت تبدیل شده گفت: متاسفانه در جامعه امروزی شاهد به کار گرفتن کودکان از یک سال به بالا در کار تکدی گری هستیم.
روانبخش دیهیم خوب می گوید: با کمک نهادهای مردمی و دستگاه های متولی، متکدیان این شهرستان شناسایی و برای جمع آوری آنها اقدامات لازم انجام شود.
به گفته فرماندار گچساران: پس از جمع آوری تکدی گران آنها را برای فراگیری حرفه های مناسب به مراکز آموزشی معرفی تا بتوانند یک شغل مفید راه اندازی کنند.