سالانه حدود ۴۵تن عسل در زنبورستان‌های شهرستان فاروج تولید می‌شود.

 آقای ارجمندی یکی از زنبورداران فاروجی است که با سرمایه اندک زنبورداری را با یک کندو آغاز کرده و حالا بعد از ۴۵ سال کار و تلاش توانسته آن را به هزار و ۴۰۰ کندو توسعه دهد.

این کارآفرین فاروجی توانسته علاوه بر خود و خانواده اش برای پنج نفر دیگر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کند.

فرزندش هم در کنار پدر، علاوه برآموزش زنبورداری به علاقه‌مندان به این حرفه، وظیفه تولید محصولات جانبی همچون ژل رویال، موم و بره موم و فروش محصولات به مناطق کشور را به عهده دارد.

آقای رحیم پور کارشناس جهاد کشاورزی در امور دام، طیور و زنبور هم از فعالیت ۸۳ زنبور دار و ۱۱۵ شاغل در این حرفه خبر داد.

او گفت: به دلیل تراکم مناسب گل و گیاه در مراتع، تولید عسل در زنبورستان‌ها در سه مرحله بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

برچسب ها: زنبورداری ، تولیدعسل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.