پیش بینی افزایش ۳۰درصدی تولید عسل در فاروج

سالانه حدود ۴۵تن عسل در زنبورستان‌های شهرستان فاروج تولید می‌شود.

 آقای ارجمندی یکی از زنبورداران فاروجی است که با سرمایه اندک زنبورداری را با یک کندو آغاز کرده و حالا بعد از ۴۵ سال کار و تلاش توانسته آن را به هزار و ۴۰۰ کندو توسعه دهد.

این کارآفرین فاروجی توانسته علاوه بر خود و خانواده اش برای پنج نفر دیگر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کند.

فرزندش هم در کنار پدر، علاوه برآموزش زنبورداری به علاقه‌مندان به این حرفه، وظیفه تولید محصولات جانبی همچون ژل رویال، موم و بره موم و فروش محصولات به مناطق کشور را به عهده دارد.

آقای رحیم پور کارشناس جهاد کشاورزی در امور دام، طیور و زنبور هم از فعالیت ۸۳ زنبور دار و ۱۱۵ شاغل در این حرفه خبر داد.

او گفت: به دلیل تراکم مناسب گل و گیاه در مراتع، تولید عسل در زنبورستان‌ها در سه مرحله بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

برچسب ها: زنبورداری ، تولیدعسل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.