مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: افزودن سبوس به آرد در نانوایی‌های این استان تخلف محسوب می‌شود، بنابراین استفاده از سبوس در واحد‌های نانوایی ممنوع است.

ناصر شعربافیان مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تنها در چانه نان بربری به دلیل راحت‌تر شدن چانه‌گیری استفاده از سبوس در زیر چانه مجاز است، اما در آماده‌سازی خمیر نان بربری هم افزودن هرگونه سبوس کاملاً غیر مجاز است.

او افزود: این در حالی است که استفاده از سبوس در زیر چانه نان بربری هم صرفاً با "سبوس مخصوص نانوایی" مجاز است.

مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: در راستای نظارت و بازرسی از نانوایی ها، واحد‌های متخلف در زمینه استفاده از سبوس شناسایی شده و برای آن‌ها پرونده تشکیل می‌شود.

شعربافیان بیان کرد: در همین راستا سه کارخانه تولید سبوس در خراسان رضوی که اقدام به توزیع سبوس غیر بهداشتی برای نانوایی‌ها می‌کردند، شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی شد.

او با بیان اینکه طبق توصیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به هیچ وجه نباید در تولید خمیر نان به آرد سبوس اضافه شود، تصریح کرد: بر این اساس در کارخانجات تولید آرد باید سبوس‌گیری کمتری از گندم انجام شود تا آرد مورد استفاده برای تولید خمیر در داخل خود دارای سبوس گندم باشد.

مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تاکید کرد: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۶۵۵۵۵ آماده دریافت شکایات مردمی در این زمینه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۱۷ مرداد ۱۴۰۱
با این نانهای بدون سبوس سلامت رو از مردم گرفتین..