دادخدا صادقی گفت: این اتباع افاغنه در شهرستانهای رودبارجنوب و کهنوج مسافر بوده اند که شناسایی و تحت درمان قرار گرفتند.
او افزود: ۱۴ فرد مشکوک به وبا در جنوب کرمان مورد آزمایش قرار گرفتند تمامی این افراد مشکوک اتباع بیگانه بودند که شامل ۱۰ نفر در شهرستان رودبار جنوب و چهار نفر در شهرستان کهنوج بودند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: افراد مبتلا به وبا در جنوب کرمان از میان این ۲ گروه بودند که مابقی در بیمارستانهای سیدالشهدای رودبار جنوب و ۱۲ فروردین کهنوج مورد مداوا قرار گرفتند.
او ادامه داد: تعدادی دیگر از این افراد به صورت قرنطینه شامل ۶ نفر در شهرستان رودبار جنوب و ۲ نفر در شهرستان کهنوج مورد مداوا قرار گرفتند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از آزمایش افراد مشکوک به کرونا در ۲ آزمایشگاه خبر داد و گفت: نمونه افراد مشکوک به بیماری وبا ۲ مرحله در آزمایشگاه شهرستانهای رودبار جنوب و کهنوج در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت آزمایش شده و در صورت نیاز در آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت مجددا بررسی میشوند.
صادقی از شناسایی بیماران مبتلا به وبای جنوب کرمان در کمترین زمان توسط نیروهای بهداشتی این دانشگاه خبر داد و بیان کرد: نیروهای بهداشتی در شهرستانهای رودبارجنوب و کهنوج بلافاصله پس از مطلع شدن از حضور اتباع بیگانه آزمایشات را انجام و مورد مثبت به وبا را شناسایی کردند.
او تصریح کرد: اگر این افراد زود شناسایی نمیشدند امکان انتقال بیماری وبا توسط این ناقلان بیشتر و در نتیجه زمینه به خطر افتادن سلامت مردم این منطقه میشد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: بلافاصله شورای سلامت در شهرستانهای جنوبی استان کرمان بویژه شهرستانهای درگیر بیماری وبا در رودبارجنوب و کهنوج خبر داد تشکیل این شورای موارد نیاز اطلاع رسانی و حساسیت زایی ایجاد شد.
او اظهار کرد: راههای انتقال بیماری وبا از طریق آب و غذای آلوده است که اطلاع رسانیهای لازم در این زمینه از طریق مراکز بهداشتی، اداره آب و فاضلاب، شورای سلامت استان کرمان و شهرستانهای جنوبی انجام شده است.