حسین حسامی عضو کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد گفت: شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، طبق تاکیدهای مقام معظم رهبری، عزم و توجه مضاعفی به شرکتهای دانشبنیان و فعالیتهای نوآورانه و فناورانه دارد چرا که بهرهگیری از علم روز و فناوری ضرورتی برای اداره بهتر شهر است.
وی اضافه کرد: گام برداشتن در این مسیر مستلزم سیاستگذاری و ریلگذاری دقیق و مدونی است و باید به بیان رویکرد حمایتی خود از حوزههای علمی و فناوری و دانشبنیان بپردازیم و فعالان این عرصه بدانند که مدیریت شهری حامی و در کنار آنهاست.
عضو کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد گفت: محورهای مختلفی میتواند زمینه و بستر فعالیتهای مشترک مدیریت شهری با شرکتهای دانشبنیان باشد و این فعالیتها با محوریت موضوعاتی، چون مقابله با آلودگی هوا، تحقق شهر هوشمند و شهرداری الکترونیک و ارتقای بهرهوری میتواند اجرایی شود.
حسامی افزود: در شهر مشهد، فرصتهای بینظیری، چون کارخانه نوآوری وجود دارد و به واسطه دانشگاه فردوسی مشهد از حیث بدنه متخصص دانشگاهی نیز شرایط بسیار مطلوبی داریم که باید به بهترین شکل از آن بهره گرفت.
وی ادامه داد: توسعه اقتصادی را میتوان در سایه توجه به فناوری و نگاه فناورانه محقق ساخت و برای تحقق این مهم، باید به سمت بسط، توسعه و حمایت از شرکتهای دانشبنیان حرکت کرد.
عضو کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری و مشارکتهای شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بر اساس همین رویکرد و نگاه از شهرداری خواستهایم که به واسطه تعریف مدلهای جدید، شرایط حضور و فعالیت سرمایهگذاران در مشهدالرضا (ع) را تسهیل کند.
حسامی افزود: باید توجه داشت که در سبد فرصتهای سرمایهگذاری مشهد، طیف و دامنه وسیعی از ظرفیتها گنجانده شده است که میتواند پاسخگوی نیازهای مختلفی باشد.
وی ادامه داد: سرمایهگذاران میتوانند با شناسایی و احصای فرصتهای سرمایهگذاری و همچنین بهرهگیری از ظرفیت سازمان اقتصادی و سرمایهگذاری شهرداری مشهد، براساس حیطه کاری و تخصص خود سرمایهگذاری کنند.
عضو شورای شهر مشهد گفت: تعاملات بین مدیریت شهری و سرمایهگذاران باید بر مبنای بُرد - بُرد باشد و منافع طرفین در نظر گرفته شود.
حسامی افزود: بیشک، توسعه اقتصادی شهر مستلزم حضور سرمایهگذاران است و در این راستا باید جذابیتهای لازم را نیز فراهم کرد.