سروان ابراهیم خرمی فر در حاشیه دیدار با خبرنگاران و اصحاب رسانه در صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت روز خبرنگار و تقدیر از آنها گفت: بخشی از تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی به آسیبهای مالی و اقتصادی اختصاص دارد و امروزه با آن موجه هستیم.
او میگوید: با توجه به گسترش تجارت و بانکداری الکترونیک، در معرض تهدیدهای اقتصادی قرار داریم و میطلبد آموزشهای به شهروندان در دستور کار باشد، زیرا همه افراد نیازمند این آموزشها هستند تا آسیبهای این حوزه به کمترین میزان برسند.
سروان خرمی فر گفت: در حوزه اقتصادی و مالی، حجم قابل توجهی از خرید و فروشهای روزانه در اماکن و فروشگاههای مختلف در بستر فضای مجازی و کسب و کارهای اینترنتی است، بنابراین آموزش مردم در اولویت است و اساس کار محسوب میشود.
به گفته این مقام انتظامی؛ دیگر تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی مربوط به حوزههای فرهنگی و اخلاقی است که معمولا قشر نوجوان و جوان جامعه با درگیر هستند و میطلبد خانوادهها در این رابطه هشیار باشند.
رئیس اداره تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا بر بالا بردن سطح سواد رسانهای تاکید کرد و گفت: از فعالان در حوزه رسانه و فضای مجازی در این زمینه تقاضای کمک و همراهی داریم، زیرا آموزش و کارهای پیشگیرانه به اقشار و سنین مختلف، با همکاری اصحاب رسانه امکانپذیر است.
او میگوید: جرائم مالی و اقتصادی بیشتری سهم از جرائم سایبری و فضای مجازی را به خود اختصاص داده است و سپس کلاهبرداریها و سرقتهای اینترنتی در ردههای بعدی قرار دارند.
به گفته سروان خرمی فر؛ ارسال لینکهای جعلی از سرشمارههای شخصی به کاربران از سوی مجرمان سایبری، علت اصلی سرقت از حسابهای شخصی افراد است.