رئیس تشکیلات اداری اداره کل آموزش و پرورش استان، مدیریت در نظام را یک امانت دانست و گفت: مدیر موفق کسی است که این امانت را به درستی و صحت به نفر بعدی انتقال دهد.
رضاپور با تاکید بر ساماندهی معلمان، مدیران و راهبران با دقت کافی، میگوید: برنامه ریزیهای لازم برای پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید ضرورت دارد.
علی رحیمی انور، سرپرست آموزش و پرورش عشایر مهمترین رسالت در آموزش و پرورش را اجرای دقیق سند تحول بنیادین عنوان کرد و گفت: آنچه باید برای اجرای این مهم به عنوان نقشه راه داشته باشیم، نظارت دقیق بر برنامه تدوین شده ستادی و برنامه عمل در مدارس است.
او میگوید: وظیفه ما این است که بر اساس مصوبهها و راهکارهای طرح چهار میز که در منطقه تشکیل شده، متناظر با ساحتهای ششگانه، به همه ابعاد وجودی دانش آموزان بپردازیم.
به گفته رحیمی انور؛ باید همه ساحتهای ششگانه آموزشی و تربیتی دانش آموزان به موازات همدیگر مورد توجه قرار گیرند.
این مقام مسئول گفت: در دوران کرونا ۸۴ درصد از دانش آموزان عشایری استان به دلیل ضعف زیرساخت ها، به اینترنت و شبکه شاد دسترسی نداشتند و ادامه تحصیل دانش آموز با مشکل مواجه میشد، اما با برنامه ریزی دقیق همه کلاسها را به صورت حضوری برگزار کردیم.
سرپرست آموزش و پرورش عشایر میگوید: طرحهای مختلفی برای جبران عقب افتادگی تحصیلی دانش آموزان عشایری، برگزاری کارگروه و کارگاه مختلف برای راهبران، مدیران و معلمان عشایری و دیگر موارد در این مدت انجام شده است.
او ضمن تقدیر و تشکر از مدیرکل آموزش و پرورش استان، مجموعه معاونان او و کارشناسان اداره کل گفت: امیدواریم بتوانم با پایش نظارت و آسیب شناسی، اعتماد مجموعه آموزش و پرورش استان و در رأس آن مدیر کل را جلب کنم و خدمتی صادقانه و قابل قبول برای آموزش و پرورش استان و عشایر داشته باشم.
رحیمی انور پیش از معاونت آموزش آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده داشت و رئیس قبلی این اداره به عنوان فرماندار مارگون معرفی شد.