رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جنوب کشور در شیراز گفت: از این تعداد کتاب ۲۶ جلد کتاب چاپ سنگی و ۲۷ جلد کتاب چاپ افست و چاپی است.
او گفت:کتب تاریخی سند هویت فرهنگی و تاریخی کشور است و قابلیت کاربرد در تولید دانش را هم داراست، به همین دلیل اهدای آنها باعث حفاظت و نگهداری دائمی و قابلیت دسترسی برای همه اقشار بویژه محققان و پژوهشگران را فراهم میکند.
دکتر ترک زاده با بیان اینکه در این مرکز به عنوان یک پایگاه علمی و فرهنگی آمادگی خود را جهت دریافت کتب خطی، چاپ سنگی، سند، عکس، نقشه و سایر منابع مکتوب و غیرمکتوب به صورت اهدا، خرید و حتی امانی را داراست گفت: این اسناد با حضور کارشناسان خبره و متخصص و با روشهای تخصصی آفت زدایی و قارچ زدایی و مرمت و بازسازی میشوند و در نهایت در شرایط مطلوب با رعایت استانداردهای فنی حفاظت و نگهداری میشود.
مجتبی اثنی عشری خیر فرهنگی، ۵۳ جلد کتابِ به یادگار مانده از پدر خود، مرحوم حاج جلیل اثنی عشری که بعضا با قدمت ۱۰۰ سال و مربوط به دوران قاجار است را به یاد پدر و به منظور نگهداری و حفاظت از آنها و نیز بهره مندی محققان و پژوهشگران از محتوای آنها به این سازمان اهدا کرد.