شهریار اسماعیلی فرد مسئول مرکز جهاد کشاورزی خنجشت گفت: پیش بینی میشود بیش از هزار تن محصول خیار سبز تازه از ۴۰ هکتار از مزارع سطح زیر کشت این مرکز برداشت شود.
به گفته او، عمده محصول تولید شده پس از برداشت و درجه بندی به کارخانهها و واحدهای صنایع تبدیلی داخل شهرستانهای همجوار ارسال و مابقی برای مصارف تازه خوری به بازار عرضه میشود.
اسماعیلی فرد گفت: در کشت خیارسبز از ارقام هیبرید استفاده شده و آبیاری این محصول بصورت نوار تیپ بوده که نقش بزرگی در افزایش کیفیت محصول و مدیریت مصرف آب دارد.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی خنجشت گفت: به ازای هر هکتار حدود ۱۵ کارگر در برداشت خیارسبز مشارکت دارند که نقش بزرگی در اشتغال فصلی در این مرکز دارد.