رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: به منظور کمک به بیماران روستایی در هفته گذشته یک و نیم میلیارد تومان دارو به خانه‌های بهداشت روستایی سقز اختصاص یافت.

فریدون عبدالملکی در نشست با نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی و فرماندار سقز اظهار داشت: روزانه دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۸ میلیارد تومان هزینه دارد که از این میزان هزینه، دولت ۴ و هشت دهم را پرداخت می‌کند و دانشگاه هم باید از درآمد هایش مابقی را تامین کند که با توجه به درآمد کم، کار بسیار دشواری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: بیش از نیمی از ساختمان‌ها و زیرساخت‌های علوم پزشکی کردستان به سال ۵۷ برمی گردد که نیاز است در جهت نوسازی اقداماتی صورت بگیرد که با توجه به نبود اعتبارات لازم و هزینه‌های بالا، توان بازسازی آن‌ها را نداریم که باید در این خصوص از ظرفیت خیرین کمک بگیریم.

او اظهار کرد: به منظور کمک به بیماران روستایی در هفته گذشته یک و نیم میلیارد تومان دارو به خانه‌های بهداشت روستایی سقز اختصاص یافت.

عبدالملکی ادامه داد: سال گذشته ۷۷ مجوز به کارگیری بهورز در شهرستان سقز داده شده و بهورزان می‌توانند پس کسب امتیاز و گذراندن دوره در روستا‌های شهرستان به عنوان بهورز مشغول کار شوند.

او با بیان اینکه هر دو بیمارستان امام خمینی (ره) و شفا در سقز از نظر درآمد زیان ده هستند اظهارکرد: با این وجود تلاش شده است بهترین خدمات درمانی به مردم و بیمه شدگان ارائه شود.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: امروز ورود پزشک به بخش دولتی کاهش دارد و باید با ایجاد انگیزه در بین پزشکان، تلاش کنیم ورود آنان را به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان فراهم کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: مردم سرمایه‌های این کشور هستند و هر کس بنا به وظیفه خود باید در جهت رفاه مردم تلاش کند و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در ۲ سال از وجود کووید، بهترین خدمات درمانی را به مردم ارائه و در این راستا در کشور رتبه برتر را داریم که مرهون تلاش پزشکان، پرستاران و در کُل مجموعه درمان استان است.

 فرماندار ویژه شهرستان سقز هم در این نشست با تقدیر از خدمات مجموعه پزشکی و درمانی شهرستان، گفت: در زمینه ابنیه هم در شهر و هم در روستا‌ها دارای مشکل هستیم که باید در این خصوص تدابیری اندیشیده شود.

 جعفر توان افزود: خانه‌های بهداشت در سطح روستا‌ها مشکلات اساسی دارند که یکی از این مشکلات نبود دارو (۵۶ قلم اصلی) است که می‌طلبد دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این زمینه همکاری کند.

او افزود: در این شهرستان روستا‌هایی داریم که با مرکز شهر ۷۵ کیلومتر فاصله دارند و باید شبکه بهداشت و درمان در جهت تامین دکتر برای این روستا‌ها تلاش کند

فرماندار ویژه سقز با اشاره به اینکه شهرستان سقز دارای ۳ شهر و ۳۰۳ روستا و در کل با جمعیتی بالای ۲۵۰ هزار نفر هستیم تاکید کرد: پایگاه اورژانس در مسیر‌های سقز – مریوان، و مراکز چند دهستان که دارای پوشش جمعیتی زیادی است اقدامی ضروری است.

 توان با اشاره به کمبود پزشک متخصص در چند رشته اساسی در شهرستان، بر تامین پزشک متخصص برای شهرستان تاکید کرد.

ماموستا سید حسین حسینی امام جمعه سقز هم با تقدیر از مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان سقز در ارائه خدمات پزشکی به مردم، بر ارتقای این خدمات با بهره گیری از دستگاه‌های پیشرفته پزشکب به مردم شهرستان سقز تاکید کرد.

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه راه اندازی مجتمع سلامت یکی از دستاورد‌های مهم نظام اسلامی در شهرستان است، بر تخصیص امکانات به این بخش برای تربیت پرستار تاکید کرد.

 بهزاد رحیمی ادامه داد: محروم بودن مردم شهرستان سقز از دستگاه سنگ شکن کلیه، بسیار مهم است که از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کردستان انتظار می‌رود در این راستا همکاری کنند.

او از خدمات دو بیمارستان امام خمینی (ره) و شفا به بیماران شهرستان سقز تقدیر کرد و گفت: در این دو بیمارستان امکانات خوب پزشکی وجود دارد و حتی به بیماران خارج از شهرستان هم ارائه خدمت می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار