رئیس هیات مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت:کشت و صنعت مغان در طول سه سال اخیر به یک شرکت سودآور تبدیل شده است.

قاسم محمدی گفت: درآمد، سود، زیان، سرمایه‌گذاری و تصمیم گیری از مولفه‌های بنگاه‌داری است و این شرکت در حوزه درآمد رکورد زده و هزینه‌ها هم به حداقل رسیده بطوریکه سود شرکت نسبت به سه سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.

رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان می گوید: اگر در سال‌های گذشته ۸۰ میلیارد ریال شرکت سود آوری داشته است هم اکنون این میزان به سه برابر رسیده است بنابراین شرکت مغان از زیان دهی بیرون آمده و جزو شرکت های سودده  است که باید در نظام و ساختار کشاورزی ایران حفظ شود.

 به گفته او، تحولات بزرگی در این شرکت به لحاظ راندمان تولید و اشتغال ایجاد شده که در نوع خود کم نظیر بوده و تلاش می شود با ایجاد زنجیره تولید میزان تولید محصولات زراعی و باغی افزایش یابد.

محمدی گفت: این بنگاه اقتصادی به رغم اینکه از ۵۰ سال پیش دارای ردیف بودجه خاص است اما در فصل جدید که به دولت برگشته است، ریالی از ردیف بودجه ای دولت و منابع دولتی، تسهیلات بانکی و تعهدات مالی دیگر استفاده نکرده است.

او می گوید: کشت و صنعت مغان نسبت به تسویه حساب ۱۴۰ میلیارد ریالی تسهیلات بانکی که در زمان بخش خصوصی ایجاد شده بود، اقدام کرده است.

 رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: انتظار داریم سازمان برنامه و بودجه در زمینه اختصاص ردیف بودجه خاص این بنگاه اقتصادی را یاری کنند.

به گفته او، هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت مغان در زمینه باغات، زراعت، دامپروری و کارخانجات پروژه ها را مصوب و به مدیریت ها ابلاغ کرده است و با تخصیص بودجه لازم برای اجرای این پروژه‌ها شاهد فصلی از حاکمیت برنامه ریزی مدرن بودجه ریزی و ارزیابی بودجه و عملکرد در این شرکت خواهیم بود.

 محمدی به تدوین نظام جامع شرکت کشت و صنعت مغان که در داخل آن الگوی کشت، مکانیزاسیون، صادرات و شاخصی بنام توسعه انسانی و استفاده از تکنولوژی های نوین مد نظر است اشاره کرد و گفت: ساختار این بنگاه اقتصادی یک ساختار کهنه سنتی ۵۰ سال پیش است و لازم است که این نظام متحول شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.