سیدرضا مرتضوی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: باید پروژههایی که بیشترین پیشرفت فیزیکی را دارند در دست اقدام بمنظور تکمیل و اتمام قرار بگیرند تا فضای آموزشی لازم در مهر تحصیلی برای دانش آموزان مهیا شود.
او اظهار داشت: طولانی شدن اجرا و اتمام پروژه ها، هزینههای متعددی را تحمیل میکند، زیرا به دلیل فرسودگی سازهها باید تعمیرات مجدد صورت گیرد.
استاندار اصفهان با تاکید بر برنامه ریزی برای تکمیل پروژههایی که نزدیک بهره برداری است، گفت: در این راستا اداره کل نوسازی مدارس استان باید نسبت به شناسایی و تفکیک این پروژهها و تعیین سرمایه گذار بخش خصوصی اقدام کند.
او همچنین دانش آموزان حائز رتبههای برتر در کنکور را موجب امیدآفرینی و امید افزایی در بین دانش آموزان دانست و گفت: تداوم ارتباط این دانش آموزان با مدارسی که از آن فارغ شدند در راستای ترویج موفقیت و بهره گیری از دانش و تجربه موفق آنها بسیار ضروری و تاثیرگزار است.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان نیز در این جلسه گفت: یکی از موضوعات مهم شورا میزبانی اصفهان برای مسابقات ورزشی دانش آموزی است که هفته آینده با حضور بالغ بر ٢ هزار نفر از دانش آموزان سراسر کشور برگزار میشود.
محمدرضا ابراهیمی افزود: این مسابقات در ٢ هفته بصورت جداگانه برای دختران و پسران دانش آموز در رشتههای جودو، تکواندو و ژیمناستیک برگزار میشود.
او اظهار داشت: این رویداد مهم در راستای افزایش نشاط و شادابی بخصوص بعد از دوران کرونا و مشکلاتی که به لحاظ کم تحرکی در دانش آموزان بوجود آمده میتواند حائز اهمیت باشد و الگویی برای ورزش همگانی در بین دانش آموزان باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان با بیان اینکه اموال و املاک اداری و دولتی متعلق به هیچ شخص و ادارهای نیست و مالک آن براساس قانون اسناد، جمهوری اسلامی است، گفت: گاهی ممکن است که یک مدرسهای مازاد باشد و هیچ دانش آموز نداشته باشد و ادارهای به آن نیاز باشد که ما آن را در اختیارش قرار میدهیم.
او یادآور شد: اکنون ظرفیت دانشجو معلمان ما در دانشگاه فرهنگیان افزایش یافته، چون آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی دارد و در این راستا با کمبود فضا مواجه هستیم.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: در این رابطه انتظار ما از سازمانها و نهادهایی دیگر که املاک و ساختمانهای مازاد دارند در اختیار گذاشتن آنها به آموزش و پرورش برای استفاده در دانشگاه فرهنگیان یا در قالب مدرسه است.
او درباره وضعیت مدارس استان نیز گفت: بعضی مدارس شاید به واسطه افزایش سن و یا فرونشست غیرقابل استفاده شوند که در این راستا مهندسان اداره کل نوسازی به بررسی این موضوع در قالب بازسازی، نوسازی و یا مقاوم سازی میپردازند.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: درخصوص تامین فضای آموزشی برای دانش آموزان خانوادهها هیچ دغدغهای نداشته باشند، شاید در برخی مدارس بدلیل تراکم مجبور به دو نوبته کردن مدارس شویم، ولی امکان ثبت نام و تحصیل برای تمامی دانش آموزان ایرانی و خارجی فراهم است.
در این جلسه که در اداره کل آموزش و پرورش اصفهان برگزار شد مصوب شد که یک دهکده ورزشی متعلق به آموزش و پرورش و برای استفاده دانش آموزان در استان تاسیس شود که برای این منظور مطالعات فنی و مکان یابی آن در دستور کار قرار گرفت. موضوع ساماندهی نیروی انسانی و تامین کسری نیرو نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.
بیش از ۹۰۵ هزار دانشآموز در سال تحصیلی گذشته در پنج هزار واحد آموزشی در استان اصفهان تحصیل کردند.