حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز در مراسمی به مناسبت روز خبرنگاران ضمن تبریک این روز به خبرنگاران از تلاشهای آنها قدردانی کرد.
وی به سیاست همسایگی دولت سیزدهم پرداخت و افزود: در نگاه به آسیا با پایبندی به استقلال سیاسی و متعهد بودن به سیاست نه شرقی نه غربی و هیچ وقت کسی بنا ندارد از خط قرمز و استقلال سیاسی کشور عبور کند. به هیچ وجه سیاست خارجی خود را به هیچ بلوکی گره نخواهیم زد. نه سیاست خارجی را به غرب و نه شرق نه به روسیه، چین، فرانسه و انگلیس، بلکه سیاست خارجی را به منافع ملی گره میزنیم. منفعت ملی در هر جای جهان باشد دنبال میکنیم، ولی به نگاههای متعارضی که در داخل کشور در خصوص نوع تعامل و رویکرد کشور در حوزه دیپلماسی وجود دارد احترام میگذاریم.
رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: به صراحت تعامل را در چارچوب سیاست خارجی متوازن میدانیم.
وزیر خارجه ادامه داد: همه اروپا را سه کشور عضو برجام ندیدیم. در حوزههای دیگر توانستیم همکاری با اروپا را تا حدی پیش ببریم که برخی شرکتهای اروپایی در ایران اقدام به فعالیت کردند.
امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: دیپلماسی اقتصادی ۴۰ درصدی در برنامههای وزارت خارجه را تیم همکاران من به صورت جدی دنبال کردند. شورای عالی را هر ۱۵ روز یک بار در وزارت خارجه داریم و همه وزارتخانهها در این زمینه فعال هستند.
وی همچنین گفت: از ۳۷ درصد تا ۵۷۰ درصد حجم تبادل تجاری ما افزایش یافته است. دولت کشور را به برجام گره نخواهد زد، حتی اگر فردا برجام به نتیجه رسید و حتی اگر خوب و به درستی کار کرد تحریمهای ثانویه برداشته شده و تحریمهای اولیه پابرجاست. بی اثر کردن تحریمهای اولیه را باید دنبال کنیم.
وزیر خارجه بیان کرد: دیپلماسی آب برای ما خیلی مهم بود. گشایشی در این حوزه ایجاد شده است.
امیرعبداللهیان همچنین از خبرنگاران خواست که به ایرانیان خارج از کشور به صورت ویژه بپردازند و افزود: براساس آمار رسمی تعداد ایرانیان خارج از کشور چهار و نیم میلیون نفر و براساس آمار غیررسمی هفت میلیون نفر هستند. همبستگی ایرانیان در خارج از کشور خیلی قوی نیست.
وزیر خارجه بیان کرد: زمانی که با ایرانیان دیدار داریم یک اعتراض دارند و میگویند چرا یارانه ما را قطع کردهاید؟حق ما از نفت است و این یارانه بر اساس قانون موظف هستید به ما بدهید.
وی درباره گفتگوهای وین گفت: تصمیم نظام بر این قرار گرفت موضوع مذاکرات وین را به زندگی روزمره مردم گره نزند. از تیتر اخبار صدا و سیما و رسانهها خارج کنیم، ولی به جای اینکه یک روزشمار هیجانی به کشور ارائه دهیم در دل مذاکرات کار واقعی را انجام دهیم. آنچه امروز مردم از ما میخواهند این است که به اندازه کافی مذاکره کردید و حرف زدید. مردم از ما نتیجه میخواهند.
وزیر امور خارجه در این نشست صمیمی با بیان اینکه آمریکا در پیام های خود به ما دائم بهانه میاورد که در آستانه انتخابات کنگره هستم یا قیمت بنزین در آمریکا افزایشی شده تاکید کرد که نهایتا این طرف آمریکایی است که باید انعطاف نشان دهد و ممکن است بپرسید چرا واشنگتن باید انعطاف نشان دهد چون ما در مذاکرات و در نقاطی ک هزیر خط قرمزمان بود و می توانستیم منعطف شویم انعطاف نشان دادیم.
به گفته حسین امیرعبداللهیان، آمریکا هم به خوبی می فهمد ما تا چه میزان منعطف شدیم و حالا نوبت آمریکاست.
وزیر امور خارجه در ادامه به ذکر جزئیاتی از مذاکرات اخیر وین پرداخت و گفت: آمریکا در مذاکرات اخیر در وین در حد نسبی و در حد دو موضوع انعطاف شفاهی خودش را بیان کرده که باید تبدیل به متن شود و در موضوع سوم هم که تضمین هاست باید انعطاف نشان دهد.
حسین امیرعبداللهیان در پایان تاکید کرد که روزهای آینده روزهای مهم توافق هسته ای است اما اگر آمریکا منعطف هم نشود دنیا به آخر نمی رسد؛ آمریکا از پلن B صحبت میکند ماهم پلن B خودمان را داریم.
برجام از سال 1394 تاکنون متاسفانه اقتصاد کشور ایران را نابود کرده است.
:)
اگر قرار است تحریمی رفع نشود و آژانسی که برای ما نباشد یا به قوای دیگی که برای ما نجوشد میخواهیم سر سگ توش بجوشد.
کاری نکنیم آیندگان برکت لعن و نفرین بفرستند.
تا تضمین کافی دریافت نکنیم توافق جز باج دهی یک طرفه نخواهد بود.
خداروشکر که زود فهمیدن.
وقتی از بیرون نگاه میکنن هزار تا تئوری و فلسفه میبفافن. وقتی دستشون میاد تو کار و با چند با متخصص مجرب مشورت میکنن تازه میفهمن تئوریهای قبل انتخابات که سر هم میکردن کشک بوده
مرگ بر آمریکا
مرگ بر انگلیس
مرگ بر منافقین و کفار
مرگ بر اسراییل
Plan B واژه آمریکایی هستش. لطفاً ایرانی صحبت بفرمایید.
و رتبه بندی معلمان که در حال حاضر چند سال رتبه بندی
معلمان اجرا نشده 6 ماه از سال کذشته افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجرا نشده
حالا دولت از دیروز رفته روی پلن B افزایش حقوق بازنشستگان
کشوری ولشکری ؟!،!؟!،!؟!
امضا هم بشد همین است که هست.
نه کشوری تو ایران سرمایه گذاری می کند و نه پول ایران را پس می دهند
شاید وضع هم از همین که هست بدتر بشود. نفت بدهند و کالا بگیرند که تولیدات تازه جان گرفته کشور نابود بشد.
در ضمن تحریم هایی کلیدی که می توانند اثرات اقتصادی مثبتی هم داشته باشدبرداشته نمی شود. برداشته نمی شود.
خداروشکر که زود فهمیدن.
وقتی از بیرون نگاه میکنن هزار تا تئوری و فلسفه میبفافن. وقتی دستشون میاد تو کار و با چند با متخصص مجرب مشورت میکنن تازه میفهمن تئوریهای قبل انتخابات که سر هم میکردن کشک بوده.
اونها فارغ از تورم و تحریم و.. دارن زندگی میکنند و به عبارتی دارن کیفشونا میکنند اونوقت انتظار دارن بهشون یه مبلغی هم از کشور با این تورم و... زده بشه و بدن بهشون !
اگه میتونستن با این تورم و تحریم و... اینجا زندگی کنند خب میکردن ولی نمیشه که از مشکلات فرار کرد و بهترین جا و خودرو و... را داشته باشن و تازه دنبال یارانه !
تو کشور خودمون با اینهمه مشکلات یارانه به خیلیها تعلق نگرفت اونوقت اونها چه انتظاراتی دارن واقعا !!
برگردن تو همین مملکت و گرونی و... زندگی کنند شاید تازه شاید جزء 9 دهک حساب بشن و بهشون تعلق بگیره که فکر نکنم کسی که بتونه خارج از کشور بره و زندگی کنه جزء این دهک ها به حساب بیاد !
یارانم میخوان ...
این دیگه ...
هیچی بیخیال ..
این دوریال یارانم بدید به اونها والبته از یه سریها را باید قطع کرد تا بشه دادبه اونها باتوجه به کمبود بودجه و.. که راحتتر و بدون دغدغه گرونی و تورم وآرزوی یه پراید عهد بوق و... زندگی کنند !
چه عجب یه حرف درست زدید و اینکه چقدر عمل کنید مهمه خیلی وقته این حرف را میزنید شما و قبل از شما
مردم دنبال این هستن در عمل چه می شود و چه تاثیری در اقتصاد و زندگی انها دارد وگرنه این حرف ها را روی روز نامه ها و مدارک و اسناد دولت ها زیاد می نویسن