پیش بینی می‌شود امسال ۲۵ هزار تن خیار شور در کارگاه‌های شیروان تولید و روانه بازار شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیروان گفت:  امسال در ۳۶۳ هکتار از اراضی کشاورزی شیروان، خیار تلخ کشت شده است.

باقرزاده گفت: میانگین برداشت محصول خیار در هکتار دو برابر میانگین کشوری (۷۰ تن در هکتار) است.

روستا‌های حسین آباد، ورگ و زوارم شیروان به دلیل وجود کارگاه‌های متعدد تولید خیار شور به قطب تولید این محصول در کشور تبدیل شده است.

در این کارگاه فراوری خیار، خیار‌ها در چهار بخش ویژه، سوپرویژه، نول و ممتاز دسته بندی می‌شود و در هر دبّه ۱۲ کیلویی، تا هشت کیلو خیار ریخته و با آب نمک و ادویه (فلفل، شوید، سیر و ترخان) پر می‌شود.

شیروان رتبه اول تولید خیار استان را داراست و پیش بینی می‌شود امسال ۲۵ هزار تن خیار شور در کارگاه‌های شهرستان تولید و روانه بازار شود.

 در ایامی از سال که خیار تولیدی شیروان به اتمام می‌رسد این کارگاه‌ها خیار‌های مورد نیازشان را از استان‌های دیگر تامین می‌کنند.

برچسب ها: خیارشور ، اشتغالزایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.