از سال ۱۳۹۸ مردم در شهرک امید سکونت داشتند، اما از همان ابتدا به دلیل جمع شدن آبهای سطحی در این شهرک، شهرداری مجوز اسفالت را صادر نکرد. شهروندان ساکن در آن منطقه از کمبود امکاناتی همچون نبود تابلوهای راهنمایی رانندگی، تاکسی، اتوبوس، انشعابات فاضلاب، سیم کشی تلفن، آنتن دهی بد تلفن همراه و … شکایت داشتند.
احمد علی چغامه گفت: نقشههای عملیاتی اجرایی محوطه سازی شهرک امید تهیه شده و به شهرداری شاهین شهر ارائه شده است.
او ادامه داد: به دلیل پایین بودن سطح ارتفاع شهرک نسبت به مناطق پیرامون باید طرح شهرک امید را با سطح کلی منطقه تطبیق داد و این به عهده شهرداری شاهین شهر است.
معاون فنی شرکت توسعه عمران امید اضافه کرد: در این راستا مقرر شد شهرداری از مشاوران خود استفاده کند. با پیگیریهای لازم ۲۷ مرداد جلسهای در شهرداری شاهین شهر با حضور شهردار شاهین شهر و مدیران منطقه برگزار شد و مقرر شد ظرف یک هفته طرح شهرک امید از سوی شهرداری بررسی و نهایی شود.
چغامه گفت: از جمله مشکلاتی که اجرای اسفالت منطقه را به تاخیر میاندازد، راه اصلی دسترسی به شهرک است که در همان جلسه مقرر شد شهرداری نسبت به تملک املاک مجاور و احداث راه اصلی اقدام کند.
او میگوید: طبق جلسه ۲۹ مرداد با شرکت آب و فاضلاب بنا شد پس از احداث جاده اصلی، انشعابات فرعی فاضلاب اجرایی شود.
چغامه ادامه داد: شرکت توسعه عمران امید آمادگی دارد که حداکثر پس از ۶ ماه، محوطه سازی، جدولگذاری، ساخت پیاده رو و آسفالت را اجرا کند و در اختیار ساکنین این شهرک قرار دهد.
معاون فنی شرکت توسعه عمران امید معتقد است: اجرای آسفالت این منطقه منوط به احداث صد قطعه حفاری از انشعابات فرعی فاضلاب است.