تولید گوشت شتر در هزار و ۲۵۸ واحد صنعتی و سنتی

از ابتدای امسال در هزار و ۲۵۸ واحد صنعتی و سنتی در خراسان جنوبی گوشت شتر تولید شده است.

ابراهیمی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال ۴۵۰ تُن گوشت شتر در ۸۵ واحد صنعتی و هزار و ۱۷۳ واحد سنتی تولید شده است.

او افزود: این میزان تولیدات نسبت به مدت مشابه پارسال به دلیل فقر مراتع و خشکسالی، کاهش جزئی کمتر از ۵ درصد داشته است.

ابراهیمی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار و ۲۵۸ نفر عنوان کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: گوشت‌های تولید شده علاوه بر نیاز داخل به خارج از استان از جمله  استان‌های اصفهان، یزد، شیراز و خراسان رضوی بیشتر به صورت دام زنده فروخته می‌شود.

او با اشاره به اینکه در همه‌ شهرستان‌ها کشتارگاه سنتی وجود دارد گفت: تنها شهرستان خوسف واحد صنعتی شتر دارد.  

ابراهیمی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی با ۳۲ هزار و ۷۰۰ نفر شتر دومین استان از لحاظ جمعیت شتر در کشور است، گفت: بلوچی، سندی و دورگ  از جمله نژاد‌های شتر استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: نهبندان با ۹ هزار و ۸۰۰ نفر شتر بیشترین و شهرستان‌های طبس با ۸ هزار نفر شتر و خوسف با ۴ هزار و ۷۵۰ نفر شتر رتبه دوم و  سوم پرورش شتر را در استان دارا هستند. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار