ابراهیمی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال ۴۵۰ تُن گوشت شتر در ۸۵ واحد صنعتی و هزار و ۱۷۳ واحد سنتی تولید شده است.
او افزود: این میزان تولیدات نسبت به مدت مشابه پارسال به دلیل فقر مراتع و خشکسالی، کاهش جزئی کمتر از ۵ درصد داشته است.
ابراهیمی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار و ۲۵۸ نفر عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: گوشتهای تولید شده علاوه بر نیاز داخل به خارج از استان از جمله استانهای اصفهان، یزد، شیراز و خراسان رضوی بیشتر به صورت دام زنده فروخته میشود.
او با اشاره به اینکه در همه شهرستانها کشتارگاه سنتی وجود دارد گفت: تنها شهرستان خوسف واحد صنعتی شتر دارد.
ابراهیمی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی با ۳۲ هزار و ۷۰۰ نفر شتر دومین استان از لحاظ جمعیت شتر در کشور است، گفت: بلوچی، سندی و دورگ از جمله نژادهای شتر استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: نهبندان با ۹ هزار و ۸۰۰ نفر شتر بیشترین و شهرستانهای طبس با ۸ هزار نفر شتر و خوسف با ۴ هزار و ۷۵۰ نفر شتر رتبه دوم و سوم پرورش شتر را در استان دارا هستند.