عبدال میرفردی با اشاره به اجرای ۱۳ طرح آبخیزداری در ۹۸ هزار هکتار از اراضی موجود در مناطق مختلف استان از نیمه دوم امسال، گفت: ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد سازههای آبخیزداری در مناطق محروم استان اختصاص یافته است.
او میگوید: این میزان سرمایه گذاری از محل اعتبارهای محرومیت زدایی برای توسعه آبخیزداری در مناطق کمتر برخوردار استان پیش بینی شده است.
به گفته میرفردی؛ بی بی حکیمه در گچساران، دم چنار در بویراحمد و دارشاهی در شهرستان دنا از جمله مناطق اجرای طرحهای آبخیزداری هستند.
میرفردی مانند دیشموک، چاروسا، زیلایی و طسوج را از دیگر مناطق مورد نظر برای اجرای طرحهای آبخیزداری برشمرد.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد کنترل سیلاب، ایجاد اشتغال موقت و دائم، نشاط تفرجگاه ها، مهیا شدن آبشخور برای گونههای حیات وحش، تقویت پوشش گیاهی و افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامپروری، کاهش رسوبات و افزایش عمر مفید سدها را مزایای مهم اجرای سازههای آبخیزداری در کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد.
این مقام مسئول میگوید: ذخیره آب برای دوران کم آبی و پیشگیری از وقوع سیل و خسارتهای ناشی از آن از دیگر مزایای ساخت سازههای آبخیزداری در کهگیلویه و بویراحمد محسوب میشوند.
او به انجام طرح مطالعاتی طرحهای آبخیزداری در سطح یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار و مطالعات اجرایی به مساحت ۶۲۰ هزار هکتار در کهگیلویه و بویراحمد اشاره و اضافه کرد: این ظرفیت اجرای طرحهای آبخیزداری بیشتری را دارد.