منصور شیشه فروش در حاشیه جلسه شورای مدیریت بحران شهرستان کاشان گفت: با حضور گروهی از ستاد بحران کشور به اصفهان و بازدید از اثرات فرونشست زمین در مناطق مختلف برنامه راهبردی کاهش اثرات فرونشست زمین را ارائه در نشست مدیریت بحران ارائه خواهند کرد.
به گفته او، شهرداریهای اصفهان و کاشان طرحهای مطالعاتی ارزیابی خطر فرونشست زمین را در ۲ شهرستان در حال تدوین و اقدام دارند.
او تصریح کرد: همچنین قرار شد آب منطقهای در خصوص جبران کسری آبهای زیرزمینی و وزارت نیرو نیز با توجه به نقشی که در سازگاری با کمآبی دارند اقداماتی را انجام دهند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: او با بیان اینکه شهرستانهای کاشان، فلاورجان، اصفهان برخوار، شهرضا، شاهین شهر، اردستان، آران و بیدگل، گلپایگان، فریدن و دامنه اثرات فرونشست زمین را دارد افزود: سازمان زمین شناسی و نقشه برداری کشور نسبت به انجام مطالعات نرخ فرونشست زمین در این مناطق اقدام کردهاست.
به گفته شیشه فروش، با توجه به خشکی رودخانه زایندهرود، کاهش بارشها و خشکسالی استان، تقویت آبخوانها و جبران کسری آبهای زیرزمینی و اقدامات وزارت نیرو در این زمینه برای پیشگیری، راهکار اصلی است.
احداث پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در کاشان
او همچنین از راه اندازی پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در کاشان به عنوان پایگاه معین و پشتیبان اصفهان در منطقه شمال استان اصفهان و قم به دلیل نزدیکی خبر داد و گفت: از آنجا که اصفهان جانشین تهران در مدیریت بحران است راهاندازی بر پایگاه پشتیبانی نیز در کاشان با وجود این ظرفیت در این شهرستان راهاندازی شود.
شیشه فروش با یادآوری اینکه انبارهای امدادی جمعیت هلالاحمر کاشان تبدیل به پایگاه پشتیبانی برای کمک رسانی به تهران، اصفهان و مناطق شمال استان تبدیل میشود افزود: با توجه به بازدید وی از پایگاه امدادی جمعیت هلال احمر کاشان قرار شد این جمعیت در شهرستان طرح توجیهی و مشخصات پایگاه و نیازهای آن را جمع بندی کند تا با درخواست اصفهان از ستاد بحران هلال احمر کشور با توجه به نقش جانشینی اصفهان در مدیریت بحران تهران نسبت به تجهیز و تقویت این پایگاه پشتیبانی در کاشان اقدام شود.