رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در سفر رییس جمهور نیمی از آن مصوب شده است.

عبداله دیده بان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در خصوص اجرای پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی استان گفت: تکمیل این پروژه به بیش از دو هزار میلیارد تومان نیاز دارد که به علت تخصیص نیافتن به موقع اعتبارات روند احداث آن کند شده بود.

دیده بان افزود: درسفر رئیس جمهور مصوب شد یک هزار میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی اختصاص یابد که در همین مدت بخشی از این اعتبار تخصیص پیدا کرده که به محض واریز آن با توجه به فراهم شدن مقدمات و هماهنگی صورت گرفته تکمیل این پروژه که در حال حاضر ۱۵ درصد است سرعت خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در یک سال گذشته پروژه‌های عمرانی و خدماتی بسیار خوبی در استان قزوین به بهره برداری رسیده که افتتاح مرکز دیالیزه شهرستان تاکستان با ۲۵ تخت از آن جمله است.

دیده بان گفت: در راستای ایجاد شرایط بهتر برای ورزش همکاران سالن ورزشی سرپوشیده در مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی به بهره برداری رسید.

وی بیان کرد: افتتاح مرکز بیماران خاص تالاسمی و هموفیلی در بیمارستان ولایت که در کمتر از چند ماه با کار جهادی اماده شد یکی دیگر از طرح‌های عمرانی اجرا شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در ادامه گفت: خرید ساختمان بیماستان اعصاب و روان در فضایی به مساحت ۶ هزار و ۳۵۰ متر و آماده سازی آن با ظرفیت ۱۵۰ تخت از دیگر اقداماتی است که جایگزین بیماستان فرسوده ۲۲ بهمن می‌شود.

وی افزود: با خرید دستگاه MRI برای بیمارستان تاکستان به زودی این تجهیزات نصب و راه اندازی خواهد شد ضمن اینکه اخیرا دستگاه MRI بیمارستان شهید رجایی افتتاح شده و در حال خدمت رسانی به مردم است.

دیده بان اضافه کرد: افتتاح درمانگاه قلب و عروق و چشم و هرمون شناسی در شهر آوج راه اندازی شده و پایگاه فوریت‌های پزشکی روستای کلنجین در دور افتاده‌ترین منطقه استان نیز به بهره برداری رسیده است.

وی افزود: توسعه اورژانس و بخش عمومی بیمارستان قدس با ظرفیت بیست و دو تخت استاندارد به مجموعه بیماستان کودکان قدس افزوده می‌شود و اورژانس این بیمارستان هم بسیار مجهز است و به زودی به بهزه برداری می‌رسد.

دیده بان گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان در اجرای طرح نسخه الکترونیک پیشگام بوده است.

این مسئول تاکید کرد: طرح بسیار مهم دیگر طرح (دارو یار) بود که بیشتر مشکلات بخش دارو رفع شده و اجرای طرح دارو یار از قاچاق دارو و مصرف بی رویه دارو جلوگیری می‌کند.

وی گفت: اجرای طرح دارویار از قاچاق چهارصد میلیارد تومان دارو جلوگیری کرد، زیرا بخشی از دارو‌های کشور‌های همسایه از طرق دارو‌های قاچاق شده کشور ما تامین می‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در خصوص توزیع پزشکان متخصص در مناطق مختلف استان گفت: استان قزوین در زمینه جذب پزشکان متعهد در کشور جایگاه بسیار خوبی دارد و ما بر اساس قانون فقط می‌توانیم پزشکان متعهد را ملزم به حضور در مناطق کنیم و امروز به دلیل برخی از قوانین نادرست که قبلا مصوب شده انگیزه پزشکان را برای حضور در مناطق کم کرده اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار