محققان دانشگاه تافتز در ایالات متحده با استفاده از فناوری که شرکتها در تولید واکسنهای کرونا به آن متکی هستند، روشی را شناسایی کرده اند که ماهیچههای بدن را به تولید آنتیبادیهای مقاوم در برابر مسمومیت غذایی تحریک میکند.
محققان در تحقیقات خود از فناوری mRNA استفاده کرده اند تا به سلولهای ماهیچهای در بدن آموزش دهند، پروتئینی متشکل از ۶ آنتیبادی تولید شده در شتر برای مقابله با بیماری مسمومیت غذایی تولید کنند.
این آنتیبادیها برای مقابله با سم باکتری کلستریدیوم بوتولینوم که باعث مسمومیت غذایی میشود، طراحی شده و به محض تزریق آن به موشها، سلولهای موش، آنتیبادیهایی را ساختند که توسط mRNA کدگذاری شده و در جریان خون ترشح شدند.
منبع: alkhaleej365