رئیس فدراسیون تکواندو گفت: تا همین امروز ۴ میلیارد تومان از وزارت ورزش و جوانان گرفتیم، اما ۳۲ میلیارد هزینه داشته‌ایم و نمی دانیم بودجه ما چقدر است.

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو در نشست خبری در خصوص شرایط این فدراسیون المپیکی از زمان انتخابش به رییس فدراسیون، گفت: حتما ایراداتی داریم و انتقادات فنی و صحیح را می‌پذیریم. از همان ابتدای ورود به فدراسیون کار سختی داشتیم و چهار رویداد بین‌المللی را در کیش میزبان بودیم و در همان روز‌های اول، جلسه کارشناسی داشتیم و دیدیم به ضررمان است در کیش باشیم و تهران را میزبان کردیم که هم هزینه‌ها کم شد و هم تیم‌های بیشتری استقبال کردند.

او ادامه داد: در مسابقات بین‌المللی در تهران ۱۱ روز مسابقه مداوم داشتیم و نماینده فدراسیون جهانی از نحوه برگزاری رضایت داشت. امیدواریم همین روند را ادامه بدهیم و تلاشمان این است تا زمان جام فجر را به تابستان بیاوریم چرا که می‌خواهیم مسابقات جام فجر نوجوانان را هم برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون تکواندو تصریح کرد: در ادامه مسابقات پومسه را با تعداد نفرات کمتر نسبت به گذشته داشتیم و نتیجه خوبی کسب شد. در قهرمانی بزرگسالان آسیا تیم زنان ایران برای نخستین مرتبه به سکوی اول رسید و کادرفنی همدل تیم بانوان، نتیجه خوبی را رقم زد. در پومسه آسیا و همچنین قهرمانی نونهالان و نوجوانان آسیا هم نتایج مناسب ما مشخص است. تیم امید به تورنمنت آزاد کره اعزام شد. در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۱۵ ورزشکار داشتیم که فکر می‌کنم نتیجه ما از کشتی هم بهتر بود. این موفقیت‌ها خوشبختانه در رویداد‌های بین‌المللی ادامه یافت.


ساعی در خصوص عملکرد تیم ملی بزرگسالان و کادر فنی این تیم اظهار داشت: یکی از دلایل موفقیت تیم‌های ما ایجاد حس رقابت بوده و در رده‌های پایه هم در ۲ رویداد ۲ کادر متفاوت داشتیم. در رده بزرگسالان هم همین سیاست را پیش گرفتیم و به طور حتم یک کادر فنی نمی‌توانست همه مسابقات را پیش ببرد. تصمیم گرفتیم ۲ کادر فنی و ۲ تیم مختلف به مسابقات اعزام کنیم. این تصمیم کمیته فنی بود و فرصت را به تمام بازیکنان دادیم با این وجود مدعیان با انتخابی به تیم ملی رسیدند. دوم مهرماه انتخابی تیم ملی بزرگسالان برگزار خواهد شد و متر و معیار برای رسیدن به تیم مشخص است تا بتوانیم تیم اصلی اعزامی به جهانی را مشخص کنیم.

او بیان کرد: اگر نوجوانان رنک‌دار ما در انتخابی موفق شوند که هیچ، اما اگر ببازند در تیم امید قرار می‌گیرند، چون ما آینده‌سازان تکواندو را رها نمی‌کنیم و سعی می‌کنیم در هر وزن ۲ نفر داشته باشیم که در برنامه‌های ما خللی پیش نیاید، چون الان تقریبا می‌دانیم شاکله تیم‌های ما چیست و باید در منچستر عیار بازیکنان را بسنجیم تا هم کادر فنی و هم بازیکنان را برای قهرمانی جهان انتخاب کنیم.

ساعی حضور روانشناس را در کنار ملی‌پوشان را ضروری دانست و گفت: در گذشته مربی بدنسازی در تمرینات فنی حضور نداشت که معتقدم این یک ایراد بود و بدنساز باید حتی در مسابقات نیز همراه تیم باشد. ورزشکار حرفه‌ای تا روز قبل مسابقات باید تمرین بدنسازی را پیگیری کند.

رییس فدراسیون تکواندو ادامه داد: در سال ۲۰۰۴ بهترین نتیجه تکواندو در بازی‌های المپیک بود، اما هرچه زمان گذشت نتایج ریزش کرد و به جایی رسید که بدون مدال ماندیم. المپیک شرایط متفاوتی دارد و ورزشکار باید با تجربه و حرفه‌ای باشد. در حال حاضر از لحاظ فنی و فیزیکی توان موفقیت را داریم و نفرات جوان ما در مدت زمان باقی مانده تا بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ باید به پختگی برسند تا در پاریس موفق باشیم.

او عنوان کرد: اکنون برای هر ورزشکار روزی یک میلیون تومان در اردو هزینه می‌شود و تا یک ماه گذشته در یک برهه زمانی حدود ۲۱۵ نفر را در رده‌های سنی مختلف و بخش‌های گوناگون در اردو داشتیم که خوشبختانه نتیجه‌اش را گرفتیم. دوست داریم با کمترین هزینه اعزام شویم، اما باور کنید اعزام یک مربی، فیزیوتراپ یا ماساژور، رنگ مدال یا سکوی تیم را عوض می‌کند. همین حالا سه ورزشکار برای گرندپری فرانسه داریم که با یک مربی می‌روند و با اعزام مربی دوم ما موافقت نشد. اگر همزمان ۲ ورزشکار در اوزان مختلف و شیاپچانگ‌های متفاوت مبارزه داشته باشند، چه باید کنیم؟ البته تاکنون روادید فرانسه تنها برای یک ورزشکار ما صادر شده و دوباره تلاش می‌کنیم، اگر نشد شاید اعزام نکنیم. هرچند می‌دانیم حضور نداشتن در گرندپری به ضرر تیم بانوان است.

رییس فدراسیون تکواندو درباره رضا مهماندوست اظهار کرد: وقتی من رییس شدم رضا مهماندوست با جمهوری آذربایجان قرارداد داشت، اما آن زمان هم گفتم که دوست داریم از او استفاده کنیم. در حال حاضر مربی داریم که بی‌تجربه نیست. بیژن مقانلو به عنوان بهترین مربی دنیا اضافه شده و حال اگر یوسف کرمی هم خواست بیاید به دلار به او حقوق نمی‌دهیم. کشور ما واحد پولش ریال است و با اینکه مربیان ما خیلی ارزش دارند و خود مقانلو هر جای دنیا برود ۱۰ هزار دلار حقوق می‌گیرد، اما مهماندوست که قراردادش رو تمدید کرد که این جای خوشحالی دارد و کشور‌هایی که مربیان ایرانی دارند به گونه‌ای نمایندگان ما هستند. فقط می‌توانیم یک سرمربی برای تیم ملی داشته باشیم و نمی‌توانیم با همه قرارداد امضا کنیم و توانایی پرداخت حقوق‌های چند ده هزار دلاری هم نداریم.

او افزود: فدراسیون تکواندو قرار است ۲۰ میلیارد تومان از مجلس دریافت کند و تا الان وزارت ورزش هیچ تفاهمنامه‌ای با ما امضا نکرده است و هنور نمی‌دانم بودجه امسال ما چقدر است و تنها یکی دوبار برای شورای برون‌مرزی به وزارت ورزش رفتم و دوستان وقت نداشتند ما را ببینند.

ساعی همچنین در مورد اینکه در مجمع کمیته المپیک گفته بود از اتفاقان دلگیر است، عنوان کرد: ما قهرمانان المپیک شناسنامه کمیته المپیک هستیم و اگر نباشیم خیلی جای تاسف دارد. پشتوانه سیاسی نداریم که کمک‌مان کنند. هر موفقیتی بوده را خودم به دست آوردم و اگر پشتوانه سیاسی داشتم شاید نتیجه انتخابات کمیته به گونه دیگری رقم می‌خورد.

او در خصوص اینکه بنظر می‌رسد مجمع فدراسیون چندان با او همراه نیست، گفت: اینکه گزینه‌هایی پیشنهادی ما رای نیاوردند دلگیر نیستم، چون خودم منتخب مجمع هستم، اما رای نیاوردن گزینه‌هایی ما سبب می‌شود کار‌ها عقب بماند.

او گفت: به ما از سوی وزارت کم لطفی می‌شود. برای یک مسابقه با سطح بالا نیاز به مربی داریم و مطمئن باشید اگر نیاز نبود، درخواست می‌دادیم. اگر مشکل خواهر من است، نام او را خط بزنند و خانم زارع را اضافه خواهیم کرد. حتی باور کنید تا همین امروز نمی‌دانیم بودجه ما از وزارت ورزش و جوانان چقدر است. تا همین امروز ۴ میلیارد تومان از وزارت ورزش و جوانان گرفتیم، اما ۳۲ میلیارد تومان هزینه داشته‌ایم.

رئیس فدراسیون تکواندو عنوان کرد: در همان دو مسابقه اول، حدود ۴ و نیم میلیاردتومان برای بلیت پرواز هزینه کردیم. اگر احساس می‌کردیم به تیم‌های پایه ما آسیب می‌رسید از استانبول تا صوفیه با اتوبوس نمی‌رفتیم چرا که چند ساعت باید در ترانزیت می‌ماندند. خدا رو شکر بهترین نتیجه را هم در جهانی رده‌های سنی کسب کردیم.

او در مورد مشخص شدن تکلیف کادر فنی تیم ملی بزرگسالان برای حضور در مسابقات جهانی، اظهار داشت: با فشرده بودن مسابقات برای مربیان جت شخصی می‌گرفتیم و می‌بایست ۲ کادر فنی انتخاب می‌کردیم. فردی می‌تواند بهانه بیاورد که از اول نباشد، اما مربیان ما از ابتدا بودند و مسابقات و بازیکنان را بین بیژن مقانلو و علی محمد بسحاق تقسیم کردیم. پراکندگی مسابقات تمرکز کادر فنی را بهم می‌ریخت و بازیکنان را فرسوده می‌کرد. اکنون رقابت بین مربیان و بازیکنان بسیار خوب بوده و سالم است. عملکرد مربیان را زیر نظر داریم و هدف آن‌ها موفقیت در جهانی و المپیک است. باید در کمیته فنی جلسه بگذاریم و انصافا انتخاب از بین مقانلو و بسحاق دشوار است.

ساعی درباره شانس کسب مدال در بازی‌های المپیک، توضیح داد: تیم جوانی داریم و بعد از پیکار‌های قهرمانی جهان، مسیر المپیک مشخص می‌شود. بعد از جهانی اگر مدال بگیریم ۷۰ درصد راه کسب سهمیه را رفته‌ایم. کارمان برای کسب مدال المپیک سخت است و اگر دوره قبل نتیجه نگرفتیم، چون تعداد محدودی بازیکن داشتیم و به تمام مسابقات اعزام شدند و به همین دلیل ملی‌پوشان در المپیک توان نداشتند. ما نمی‌توانیم یک بازیکن را در تمام بازی‌ها شرکت دهیم؛ رنکینگ یک داستان جدا دارد و برای کسب سهمیه المپیک یک تیم آنالیز داریم که تک تک اوزان را تجزیه و تحلیل خواهد کرد، چون کسب سهمیه کار یک تیم فنی است و یا شاید هم به این نتیجه برسیم که تنها برای رقابت‌های قاره‌ای اعزام شویم و ۲ سهمیه از آسیا بگیریم.

ساعی در خصوص شرایط آرمین هادی‌پور گفت: او یک عمل جراحی دیگر انجام داد و برای ریکاوری و فیزیوتراپی در فدراسیون بود و مدتی مرخصی گرفته و مجددا به تیم ملی بازخواهد گشت، چرا که او ظرفیت و توانایی خوبی در وزن ۲ دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار