سرپرست معاونت آموزش ابتدایی از اجرای طرح یار مهربان به منظور ارتقای مهارت درک و تجزیه و تحلیل دانش آموزان از امسال خبر داد.

معصومه نجفی با اشاره به ۶ ساحت تربیتی سند تحول بنیادین، گفت: در اجرا باید به این ۶ ساحت دقت کنیم؛ مثلا کرونا موجب شد زیست بوم آموزشی شکل گیرد و لذا سواد دیجیتال لازمه کار معلمان و دانش آموزان است.

وی با بیان این که تا چندی پیش یک معلم از پخش یک فایل صوتی در کلاس ناتوان بود، خاطرنشان کرد: امروز یک معلم به راحتی از طریق موبایل در این فضا حرکت می‌کند و برای ما ضرورت دارد سواد دیجیتال معلم و دانش آموز را ارتقا دهیم.

نجفی تصریح کرد: برنامه ریزی بدین منظور شروع شده و۲۵۰۰ مدرسه نیز کار را به صورت آزمایشی آغاز کرده‌اند و برای سال پیش رو تصمیم داریم بر این حوزه تمرکز ویژه داشته باشیم.

وی گفت: در آموزش قرآن در ابتدایی مشکلاتی را شاهد بودیم و طرحی در ۵ استان برگزار خواهیم کرد و با استفاده از ظرفیت‌های خارج از آموزش و پرورش نظیر دار‌القرآن‌ها، در حوزه آموزش قرآن سعی داریم معلمان را توانمند سازیم.

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برای امسال طرح دیگری مورد نظر است تا مهارت خواندن و درک و تجزیه و تحلیل دانش آموزان ارتقا یابد. بر این اساس در همه پایه‌ها، اول تا ششم ،کتابخانه کلاس به پادکست، فایل‌های چند رسانه‌ای و... مجهز می‌شود.

برچسب ها: دانش آموزان ، مهارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.