علی یوسف زاده افزود: کل متقاضیان ثبت نام شده خراسان رضوی در طرح ملی وام کمک ودیعه مسکن ۳۹ هزار و ۲۶۵ نفر در قالب ۱۱۹ هزار و ۵۳۶ خانوار هستند.
وی همراهی بانک مسکن در این طرح وام کمک ودیعه مسکن را قابل تقدیر دانست و ادامه داد: تلاش بسیاری انجام گرفت تا سایر بانکها نیز در پرداخت این وام همکاری لازم را داشته باشند که در این راستا بانکهای تجارت، ملت و صادرات همکاری خود را آغاز کردند و امیدواریم سایر بانکها نیز در این مسیر همراهی کنند.
مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی به سهم هر یک از بانکها در پرداخت وام کمک ودیعه مسکن اشاره و بیان کرد: تاکنون سهم بانک رفاه کارگران از کل وام پرداختی ودیعه مسکن در استان ۴.۶ درصد، سهم بانک سینا ۱.۴ درصد، سهم بانک ملت ۱۱.۹ درصد، سهم بانک تجارت ۹.۹ درصد، سهم بانک سامان ۲ دهم درصد، سهم بانک پارسیان ۶ دهم درصد، سهم بانک پاسارگاد پنج دهم درصد، سهم بانک سپه ۳.۳ درصد، سهم بانک آینده سه دهم درصد، سهم بانک صادرات ۸.۶ درصد و سهم بانک شهر پنج دهم درصد بوده است.
یوسف زاده ۵۸ درصد باقیمانده از سهم پرداختی وام کمک ودیعه مسکن به متقاضیان در خراسان رضوی را مربوط به بانک مسکن دانست.
به گزارش ایرنا، دولت برای حمایت از مستاجران بانک مرکزی وام کمک ودیعه مسکن را تصویب و بانک مرکزی بخشنامه مربوط به آن را در روز ۱۰ خردادماه امسال به بانکها ابلاغ کرد.
براساس بخشنامه جدید متقاضیان برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن از ۱۲ خردماه از طریق سامانه طرحهای حمایتی مسکن به نشانی http://saman.mrud.ir درخواست خود را ثبت کردند و از این روز ثبت نام آغاز شد.
بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار این وام از محل تسهیلات ماده چهار قانون جهش تولید مسکن به منظور حمایت از مستاجران در سال جاری تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات کمک ودیعه مسکن از طریق معرفی وزارت راه و شهرسازی توسط بانکهای عامل پرداخت میشود.
سقف تسهیلات کمک ودیعه مسکن در تهران ۱۰۰ میلیون تومان، مراکز استانها ۷۰ میلیون تومان و سایر نقاط شهری ۴۰ میلیون تومان مصوب شده است و نرخ سود تسهیلات ۱۳ درصد و دوره بازپرداخت آن پنج ساله است.