دکتر علی دارابی در بازدید از نمایشگاه شهر جهانی گوهرسنگها در مشهد با بیان این مطلب افزود: نمایشگاه گوهرسنگها، راه اندازی مجموعه گوهرتراشی در توس که متقاضیان را هم آموزش میدهد، ایجاد رشته گوهرسنگها و آموزش گوهرتراشی به دانش آموزان در دبیرستان هنرهای اسلامی ایرانی و ... اقداماتی است که با توجه به اشتغال و ارزآوری، مصداق بارز اقتصاد بدون نفت است.
او ادامه داد: مسئله مهمی که در حوزه صادرات باید به آن توجه کنیم، تجاریسازی و برندینگ است، ما باید هم بستهبندی خوب و هم معرفی شایستهای داشته باشیم که در وزارت میراثفرهنگی به دنبال تهیه محتوا برای همین موضوع هستیم.
این مسئول با بیان اینکه ایران بزرگ و ایران فرهنگی پر از آثار باستانی و میراثفرهنگی، صنایعدستی، معادن و اکناف کانیها است، افزود: بخش زیادی از سنگهای گرانقیمت که در ایران داریم، در خراسان قرار دارد.
دارابی گفت: در کارگاههای گوهرسنگها قطعات بسیار ریز تولید شده و در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته که میلیونها تومان قیمت دارد و با تلاش هنرمندان، از این گوهرسنگها ارزش افزوده زیادی ایجاد شده است.
موضوعات خراسان رضوی به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد
دکتر علی دارابی شامگاه دیروز هم در جلسه با مدیران ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی، درباره طرح ملی مهمان امام رضا (ع) گفت: خراسان رضوی محور اصلی این طرح است و ضرورت دارد که سهم ویژهای در این طرح داشته باشد.
وی با اشاره به جایگاه خراسان رضوی در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: خراسان رضوی متفاوت با دیگر استانهای کشور است و موضوعات این استان با توجه به بعد ملی که دارد، به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد.