حیدری گفت: مقام معظم رهبری دولت سیزدهم را به‌علت ویژگی مردمی بودن مورد تشویق قرار داد و یکی از توفیقات این دولت حضور در بین مردم به هنگام بحران‌ها است.

غلامعلی حیدری در نشست شورای پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری که با حضور سردار رحیمی معاون امور استان‌های این سازمان برگزارشد، با اشاره به اینکه یکی از راهبرد‌های سازمان پدافند غیرعامل صیانت از سرمایه‌های کشور است، اظهار داشت: جان و مال مهم‌ترین سرمایه کشور است و باید مورد صیانت قرار بگیرد.

وی افزود: دولت سیزدهم در طرح آبرسانی غدیر مشکل آب شرب بخش اعظمی از مردم خوزستان را در مدت زمان کوتاه حل کرد، اقدامات جهادی دولت در استان‌ها قابل تقدیر است.

حیدری اضافه کرد: زیرساخت‌ها باید برای جلوگیری از آسیب در حوادث مصون‌سازی شود، برای مثال یکی از ضعف‌های چهارمحال و بختیاری در بحران آب شهرکرد، نبود مخازن بود، باید تعداد مخازن آب شرب استان افزایش پیدا کند تا در مواقع بحران وارد مدار شود.


بیشتر بخوانید


وی اظهار با بیان اینکه باید اقلام خوراکی، دارویی، سوخت و... برای مواقع بحرانی ذخیره‌سازی شود، اظهار داشت: حوادث اخیر در چهارمحال و بختیاری یک زنگ هشدار برای جدی گرفتن مسائل پدافندی بود.

حیدری با بیان اینکه طراحی و شناسایی چگونگی چرخه خدمات در شرایط اضطراری، شناسایی و طبقه‌بندی مراکز مهم به‌منظور حفاظت و جلوگیری از هرگونه خراب‌کاری و تقسیم کار، پهنه‌بندی و همکاری‌های بین‌دستگاهی مورد توجه تمامی مسئولان قرار گیرد، یادآور شد: نباید در حوادث شاهد قطع چرخه خدمات از سوی دستگاه‌های خدمات‌رسان باشیم.

وی تاکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌های خدمات‌رسان و مراکز حساس در چهارمحال و بختیاری باید به دیزل‌ژنراتور مجهز باشند، همچنین استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در دستور کار قرار بگیرد.

حیدری ادامه داد: وظایف دستگاه‌های اجرایی در بحران‌ها باید مشخص شود، همچنین مدارک و اسناد طبقه‌بندی شده باید مورد حفاظت قرار بگیرد.

اجرای موفقیت آمیز طرح پدافند غیرعامل برق در دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری

علی حیدری سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: طرح پدافند غیرعامل برق در دستگاه‌های اجرایی این استان با موفقیت اجرا و در این طرح برق دستگاه‌های اجرایی استان به‌مدت سه روز قطع و دیزل‌ژنراتور‌ها جایگزین آن شد.

وی افزود: امسال سامان‌دهی محله‌های منظریه شهرکرد به‌مدت ۲۱ روز و الهیه بروجن به‌مدت پنج روز با بهره‌مندی از ماشین‌آلات راه‌سازی دستگاه‌های اجرایی استان صورت گرفت.

حیدری به برنامه‌ریزی برای ساخت شهرک ۸۰ هکتاری به‌منظور تامین برق خورشیدی در باباحیدر شهرستان فارسان اشاره و اضافه کرد: در حادثه اخیر تامین آب آشامیدنی شهرکرد پنج خط پدافند غیرعامل اجرا و تصفیه‌خانه‌های سیار در سودجان، کوانک، خُلَک، فدک و عمان با هدف بهداشتی بودن آب آشامیدنی وارد مدار شده است.

وی با اشاره به جاری شدن سیلاب اخیر در برخی مناطق چهارمحال و بختیاری یادآور شد: با ایجاد سریع بند‌های موقت، سیل‌بند‌های جدید و لایروبی رودخانه‌ها در مناطق سیل‌زده از جاری شدن سیل‌های بعدی جلوگیری شد.

حیدری اظهار داشت: براساس تفاهم با قرارگاه امام حسن (ع) آب‌رسانی به مناطق محروم چهارمحال و بختیاری با جمعیت بیشتر در اولویت قرار گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.