روح الله حسینزاده مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی گفت: در شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی به موضوع سرویسهای بهداشتی بینراهی در مسیرها میپردازیم. ۵۷۰ مجتمع خدماتی بهداشتی کوچک در همه استانهای کشور به ویژه استانهای ایلام، آذربایجان غربی، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، همدان و لرستان در مسیرهای اصلی ایجاد کردیم.
او ادامه داد: نگاه وزیر گردشگری این است که شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی مسائل مربوط به سرویسهای بهداشتی بینراهی را رفع کند. آذربایجان غربی اقدام موثری را در راهاندازی سرویسهای بهداشتی سیار انجام داده است.
حسین زاده بیان کرد: زیرساختها برای ارزانسازی سفر زائران امام رضا (ع) با کمک ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ایجاد شده است، اما، چون با حجم عظیمی از زائران امام رضا (ع) در پایان ماه صفر روبرو هستیم، نیاز است تا زیرساختهای موقت سایر دستگاهها به وزارت میراثفرهنگی کمک کند.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی تصریح کرد: برای پایان ماه صفر باید استانهای همجوار خراسان رضوی به عنوان استانهای معین کمک کنند. جانمایی این استانها با کمک استان خراسان رضوی انجام خواهد شد. هلال احمر در این زمینه کمک جدی میکند. اقدامات موثر میدانی برای انجام این کار پیشبینی شده و نگاه وزیر گردشگری این است در بخش داخلی نگاه جدی به ۲۸ صفر داشته باشیم.
آمادهسازی تمام ظرفیتهای استان خراسان رضوی برای ارزانسازی سفر و پذیرایی از زائران امام رضا (ع)
سیدجواد موسوی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی در ادامه گفت: زیارت گنج پنهانی برای ایران و مشهد است. پیشبینی میشود، هفت میلیون زائر به مشهد سفر کنند که از این تعداد حدود یک میلیون نفر، زائران پیاده هستند.
او افزود: روزانه برای ۶۰۰ هزار نفر ظرفیت اقامتی داریم. برای تامین اقامت تمامی زوار نیازمند کمک سایر دستگاهها هستیم. همچنین ۸۰۰ مدرسه را در استانهای همجوار برای اقامت زائران آماده کردیم. نیازمند تعدادی امکانات برای تجهیز این مدارس هستیم.
موسوی تصریح کرد: تمام ظرفیتهای استان را برای ارزانسازی سفر و پذیرایی از زائران امام رضا (ع) آماده کردیم.