روستای پارودبار از توابع شهرستان رودبار استان گیلان است. این روستا مانند تمامی روستاهای کشورمان دارای غذاهای محلی بسیاری است. نان کالانک نیز یکی از نانهای محلی این روستا محسوب میشود و یک نوع نان مغزداری است که مواد تشکیل دهنده آن شامل پیازچه، گردو، پیاز، پنیر کوزه ای، دارچین، فلفل، زردچوبه و روغن زیتون است، به دلیل وجود مواد مقوی یک میان وعده کامل نیز محسوب میشود.
شهروند خبرنگار ما فیلمی از طرز تهیه این نان محلی ارسال کرده است که میتوانید مشاهده کنید.
منبع: مجید یونسی - گیلان
بیشتر بخوانید:
نمایی از پخت نان محلی توچری در روستای جغدان + فیلم